De derde competitiewedstrijd voor DVC zou een debacle worden. Met slechts één wissel (Fuut voor Eerk) kon er geen vuist gemaakt worden tegen de koploper van dit moment. Afwezigen waren: Beppe en Moreno (nieuw recept voor Roti uitproberen) en Pluis (Boekhoudschandaal DSB proberen op te lossen).

DVC begon sterk aan de wedstrijd. Het eerste half uur was voor DVC. Binnen 10 minuten was het Mini die door het midden kon kruipen en kon scoren: 0-1. DVC bleef kansen krijgen maar de verdediging van Full Speed bleek sterk. Uiteindelijk bleek Full Speed ook over een sterke voorhoede te beschikken en helaas scoorde men vlak voor rust de 1-1. Dani maakte nog een aantal onmogelijke reddingen en groeide uit tot beste speler van de eerste helft.

In de rust werd Fuut gewisseld voor Eerk.

In de tweede helft zou DVC verpletterd worden. Het leek wel alsof iedere kans die Full Speed kreeg benut werd. Aanvallers hadden vrij spel en konden gemakkelijk door de verdediging heen lopen. Het resulteerde in de einduitslag van 7-1.

Waar is het elftal gebleven wat Wippolder compleet afdroogde en de eerste plek pakte? Lag het aan de harde muziek wat afgespeeld werd nadat het eerste van Full Speed gewonnen had? Of lag het aan de zeventien wissels die de tegenstander had? Draagt Aad nog altijd dezelfde roze string? En zijn de gevulde koeken al op? Heeft Henk het vet voor woensdag al opgezet? Allemaal vragen die onbeantwoord blijven. Hopelijk kan er aankomende zondag uit in Maassluis tegen MSV weer eens met opgeheven hoofd teruggekeken worden naar een zinderende overwinning.