De derde uitwedstrijd van het seizoen(red.) en de vierde van de eerste competitiehelft. De klok ging een uur terug. Fuut was de enige afwezige deze wedstrijd. Pluis, Moreno en Beppe waren weer terug van afwezigheid en Berkie was ietsje later. Er was wat onenigheid in de kleedkamer vanwege de wissels maar dankzij het wisselbeleid van dit seizoen kon dit goed opgelost worden.

Pluis en Truub waren de wissels van de eerste helft. Beide de eerste competitiehelft al twee keer wissel geweest en dus gegarandeerd op een plek volgende week. DVC begon sterk aan deze wedstrijd. Laar en Zwario waren beide lang bezig in de kleedkamer met een opstelling en uiteindelijk werd het een 4-3-3 formatie waarin Erwin rechtsbuiten zou fungeren. Het werd duidelijk in het begin van de eerste helft dat het een zware klus zou worden. De scheidsrechter, Sjaak van de KNVB jeugd, floot goed en zeer gedisciplineerd. De supporters van MSV waren het vaak niet met hem eens en met Aad die vaak vlagde vanwege terecht buitenspel. De verdedigingslinie, onder leiding van Berkie, hield goed stand en deed wat het moest doen met buitenspel acties. DVC had minder dan een half uur nodig om het eerste doelpunt te maken. Erwin schoot een hoekschop richting het 16 meter gebied maar kreeg de bal weer terug. Hij gaf nogmaals voor en Zwario kon, als grootste man van het veld, zonder problemen hard binnen koppen: 0-1. DVC bleef goed voetballen. Toch was er weer voor de rust het tegendoelpunt waar Dani niets aan kon doen. Een speler van MSV stond helemaal vrij en kon de bal hard achter Dani schoppen: 1-1. DVC ging rusten.

In de rust ging Dani eruit voor Pluis. Beppe zou gaan keepen. Dani, toch enigszins aangeslagen vanwege zijn blessure van vorige week tegen Full Speed(red.), kon met zijn blauwe plek niet verder. Truub zou erin komen voor Wog.

DVC startte wederom sterk in de tweede helft, liet zich niet gek maken door de tegenstander en haar supporters. De helden bleven rustig en voetbalden ook rustig. Dit tot frustratie van verscheidene MSV spelers. Het Erwin die een hand in zijn gezicht kreeg van de aanvoerder (nr. 13) van MSV en dus een vrije trap net buiten de zestien toegewezen kreeg. Het muurtje stond op een plek wat niemand begreep. Ricky zag echter geen probleem om de bal snoeihard langs de keeper te schieten: 1-2. DVC had weer de voorsprong te pakken. MSV ging daarna op zoek naar de gelijkmaker en deze kwam na ongeveer 75 minuten voetbal. De gehele MSV jeugd had plaatsgenomen op de tribune en gilde het uit. Wederom een klein foutje achterin werd afgestraft: 2-2. Toch was het Pluis die nog volledig opgeladen was en dwars door kon lopen door de verdediging. Hij kon op het laatste moment uithalen en schoot de bal netjes in de hoek naast de keeper: 2-3. DVC had nog tien minuten om te gaan consolideren. MSV gaf veel druk maar kansen waren er ook voor DVC. Eerk van Leeuwen kopte keihard op de lat en verscheidene schoten gingen naast. Toch hield DVC stand en speelde de wedstrijd netjes uit.

Een schitterende overwinning die gevierd werd als team. Dit was na de afgelopen twee nederlagen tegen Delft(red.) en Full Speed(red.) hard nodig. Momenteel twee wedstrijden gewonnen en twee verloren. Volgende week tegen VELO 12 om 9:30 thuis.