Een schitterende zondagochtend, een moeilijke uitwedstrijd aan sportpark Ockenburgh, geen wissels, twee schitterende doelpunten en wederom drie hele belangrijke punten voor de ploeg van lijder Aad van Tuyl. Afwezigen deze ochtend waren Zwario (ouderschapsverlof), Petur (bardienst), Berkie(wie was dat ook alweer?), Franz(Carnaval in Rio), Pluis (op proef bij VVV), Wog (genieten van de zon) en Stef(schoenlepels poetsen).Wedergekeerd waren Léon en Ricky.

De wedstrijd begon voor beide ploegen aftastend. DVC had aan Toofan zijn eerste drie verliespunten. Dit gebeurde in de allereerste wedstrijd. DVC wilde de drie punten weer terug mee naar huis nemen. In het begin was het kijken waar de wedstrijd naartoe zou gaan. De bal was licht en het veld was hobbelig. Kansen waren beter aan de DVC kant en ook de acties van DVC waren zeker noemenswaardig. Aan beide kanten werd getikt waardoor Toofan af en toe flink in de problemen kwam. Kansen waren er genoeg maar niemand was scherp genoeg.

Toch was er vlak voor tijd één kans voor Beppe die niet nadacht en gewoon uithaalde. Het was Ricky die de bal schitterend aan Beppe gaf die de bal vanuit de lucht over de keeper heen schoot: 0-1.

Daarna kwam de hete kiplucht over het veld heen drijven en al gauw floot de scheidsrechter de eerste helft af.

In de rust werd er niemand gewisseld. Dit team opereerde prima. Echter waren er ook geen wissels dus het was al gesneden koek.

In de tweede helft kwam DVC wederom grimmig uit de kleedkamer. Wederom gemotiveerd om te winnen! DVC begon de tweede helft sterker en creëerde kans na kans. Echter werd de ruimte wat groter waardoor ook Toofan kansen creëerde. Echter was het uw Dani die wederom dit seizoen de nul hield. Aanvoerder Truub had het ook deze wedstrijd zwaar te verduren maar ook hij bleef rechtop staan!

DVC zocht naar uitbreiding maar kreeg het niet cadeau van Toofan. Uiteindelijk was het Léon die goed weg kon draaien van zijn man en, naar eigen zeggen, niets zag maar gewoon schoot. De bal ging richting de kruising en was te ver weg voor de doelman: 0-2.

Dit was ook de einduitslag van deze wedstrijd.

DVC moet blijven winnen om in het kielzog van de Ster mee te blijven draaien. De afstand is nog altijd maar een aantal schamele 5 punten. Er zijn nog 9 wedstrijden te gaan. Volgende week is het Celeritas thuis die aan mogen treden tegen de onstopbare helden van DVC. Dan de week erop op 24 februari zal de eerste echte krachtmeting met de Ster naar voren komen.