Een rare ochtend met maar net elf man, de koffie was heet en de zon scheen niet. Afwezigen waren Eerk (tuin aan het harken), Ricky (hernia), Dani (darmen ontreinigen), Tuyl (geblesseerd maar wel wederom aanwezig), Berkie (van de aardbodem verdwenen) en de topschutter van vorige week Peter.

Over de wedstrijd kan kort gesproken worden. DVC begon de wedstrijd erg sterk maar de scheidsrechter bleek al gauw enkel en alleen maar aan de kant te staan van de thuisploeg. GDA kwam op voorsprong in de eerste helft door een schot wat van richting veranderd werd. Mini scoorde hierna de gelijkmaker maar deze werd door de scheidsrechter geheel onterecht afgekeurd. Iedere kans voor DVC werd afgevlagd. Of het nou een hoekschop was (de bal die volgens de lijnrechter over de lijn zou zijn geweest wat ook van geen kant klopte) of een aanval die direct zogenaamd buitenspel zou staan, baatte voor de bezoekers niet.

De sfeer was grimmig. DVC was aan het knorren en in de eerste helft niet meer met de wedstrijd bezig. Ook kreeg Erwin Wennekes nog een geheel onterechte gele kaart. De tegenstander, een blondje, schreeuwde van de pijn toen Erwin de bal raakte. Na deze actie was het helemaal duidelijk voor DVC waar de wedstrijd naartoe zou gaan.

In de rust werd er goed afgesproken dat er niet meer gesproken zou worden en dat alleen Truub het woord zou doen. Dit resulteerde in geen enkele woordenwisseling in de tweede helft meer maar nog altijd partijdig fluiten en vlaggen door de lijn- en scheidsrechter.

Uiteindelijke einduitslag was 4-0 maar ook voor de andere teams die op bezoek zullen gaan bij GDA kan er alvast gezegd worden dat er niet gewonnen kan worden in het sportpark Madestein.

Volgende week RKDEO thuis. Hopelijk kan deze wedstrijd een hoop goed maken. Zowel verbaal als sportief gezien.