Een glansrol voor Peter, een middenveld wat rond liep als jonge goden en ook Erwin liet weer van zich horen. De wedstrijd die door de bookmakers van te voren al geschat werd op winst voor Haagse Hout werd uiteindelijk een behoorlijke domper voor de thuisspelende ploeg. DVC4 streed, vocht en ging uiteindelijk met de volle winst terug naar Delft. Afwezigen waren Ricky (koekjes bakken), Berkie (nog altijd last van zijn bilspier), Léon(SOA) en Tuyl (wel aanwezig maar geblesseerde enkel).

DVC4 begon niet goed aan de wedstrijd. De uitspelende ploeg leek een beetje bang te zijn voor de ploeg uit Den Haag. Niet gek als de uitslagen bekeken worden waarvan de laatste zelfs met tien doelpunten verschil(red.) gewonnen werd. Daarentegen heeft DVC de laatste twee wedstrijden om weten te zetten tot winst. Na 20 minuten voetballen kreeg DVC een corner. Mini nam de corner strak maar toch kon de bal opgepikt worden door een speler van Haagse Hout. De counter werd strak uitgevoerd en via een mirakel schot van de aanvaller van Haagse Hout viel de bal achter Dani in het doel: 1-0. DVC werd wakker en begon gelijk een stuk beter te voetballen. Het overwicht was nu in het voordeel van DVC. Kans na kans kregen Peter en Pluis. Uiteindelijk werd het dan toch de welverdiende 1-1. Vijf minuten voor tijd kon Peter de bal netjes achter de keeper neerleggen: 1-1. Dit was tevens de ruststand.

In de rust kwam Beppe in het veld voor Pluis. Fransz zou het laatste kwartier voor Peter invallen. Tijdens de thee had DVC het idee dat ze al een prestatie hadden neergezet. Dit bleek ook uit de reacties van de spelers van Haagse Hout. Gezien de afgelopen prestaties hadden ze dit nog niet meegemaakt dit seizoen en waren op deze manier min of meer van hun à propos.

DVC startte de tweede helft wel goed. Veroverde vaak de bal en alles leek goed te lopen. Met Beppe voorin samen met Peter ontstond er een soort koningskoppel. Er werd goed gevochten vanuit het middenveld zodat Peter en Beppe continu in beweging gezet konden worden. Dit resulteerde uiteindelijk snel in een kans voor Peter die dit niet onbenut liet: 1-2. DVC had de voorsprong overgenomen van de nummer twee van de competitie. Ongeloof bij de ploeg uit Den Haag maar strijdlustige ogen bij de ploeg van aanvoerder Truub. DVC ging op zoek naar nog meer. De tegenstander was compleet de weg kwijt en DVC liet goed voetbal zien. Haagse Hout was in de eerste helft goed aan het tikken maar het verschil in de tweede helft met DVC was toch net iets groter. Zo kwam er nog een kans voor Peter die in goede positie gebracht werd dankzij Beppe en Peter rondde koelbloedig af: 1-3. DVC zat op rozen. Na deze goal probeerde de ploeg uit Den Haag nog wel het een en ander maar Dani had alles ook achter netjes in orde. Toch was DVC nog niet helemaal klaar met Haagse Hout. Een laatste run werd vanaf de linkerkant door Beppe in actie gezet. Hij speelde de bal aan de vrijstaande Erwin die hard uithaalde en de eindstand bepaalde: 1-4.

DVC speelde een uitstekende wedstrijd en deelde een gigantische klap uit aan Haagse Hout. DVC wint de derde wedstrijd op rij en lijkt de weg naar boven terug gevonden te hebben. Echter is er volgende week alweer een zware opgave, namelijk uit bij GDA. Ook zij hebben net zoals de laatste twee tegenstanders van DVC alles gewonnen. Kan ook DVC hier weer een stokje voor steken? Volgende week 10:00 uit bij GDA zal het antwoord duidelijk worden.