Door een goede eerste helft en door twee op hol geslagen van Leeuwen's, werd de tweede overwinning op rij behaald. Waar DVC met 2-0 de rust in ging, werd er in de tweede helft alles stilletjes overgedaan. Alleen nu met een doelpunt verschil: 3-0.

Grote afwezigen deze keer waren; Fuut (moest zijn Harem ’s ochtends ontbijt geven), Berkie (harsen van de billetjes) en Peter. Verder was iedereen aanwezig. Inclusief Léon die a.s. woensdag zijn inschrijfformulier inlevert en zich in Preston Palace (.red) ritueel laat inwijden. Dani en de beide Tuyls waren allemaal weer wedergekeerd.

DVC begon strak aan de wedstrijd. In de 1e minuut was er gelijk al een kans voor de thuisploeg. Dit resulteerde in een hoekschop. Mini nam de hoekschop strak en Eerk kon de bal zonder enige twijfel hard in de kruising achter de keeper schieten: 1-0.

Duindorp, dat de laatste drie wedstrijden winnend afsloot, wist niet wat er gebeurde.

DVC oogde topfit en strak georganiseerd. Truub had het complete middenveld weer tot zich genomen en waande zich samen met Zwario als een hechte muur die af en toe op vallen stond maar uiteindelijk loodrecht is blijven staan. Zo ook in de verdedigingslinie stond de muur steenvast. Echter werd de muur even doorbroken nadat Woggie een megatrap kreeg. Hij werd dan ook gewisseld voor Fransz. Pluisje ging snel de kleedkamer in om zich toch nog even om te kleden. Inmiddels bleef DVC4 gewoon doorvoetballen. Continu werd Léon of Beppe gezocht. Echter werden er kansen gecreëerd maar niet afgerond. Uiteindelijk was het een wat minder valide speler van Duindorp die Pluisje keihard op zijn teergeliefde scheenbeen trapte. Eventjes werd er gedacht dat Pluisje zijn broer (Walter van der Helm, red.) achterna ging! Maar na wat water en een hoop lieve woorden van zijn teamgenoten krabbelde Pluis weer op. Echter lag de bal zo’n 20 meter van het doel af. Truub ging achter de bal staan en zou de vrije trap nemen. Met een gigantische harde uithaal vloog ook deze bal achter de keeper in de rechterbovenhoek: 2-0. Tevens ook de ruststand.

In de rust kwam Pluisje (die er eigenlijk al ingekomen was voor Wog) weer terug. Ook Ricky maakte eventjes plaats voor Fransz en Wog nam ook wederom zijn terugkeer in het elftal.

DVC4 begon de tweede helft zoals het de eerste helft deed. Naar voren voetballen en op zoek naar de volgende treffer. Dit resulteerde wederom in de 1e minuut in een goede kans voor Mini. Echter hij faalde oog in oog met de keeper. Toch bleef DVC op zoek naar de derde treffer. Pluis gaf een mooie strakke pass aan Eerk mee en hij kon doorlopen. Oog in oog met de keeper faalde hij niet: 3-0. DVC bleef doorvoetballen naar voren toe. Met nog een aantal kansen voor Pluis die de bal maar niet in het net kreeg. Zo werd uiteindelijk de einduitslag 3-0. Een zwaarbevochten en mooie overwinning.

DVC heeft zes punten uit 4 wedstrijden. De eerste twee wedstrijden leek DVC even de weg kwijt te zijn maar ze vinden nu al gauw weer de weg naar boven toe. Volgende week krijgen de helden een weekendje rust om het weekend erop alweer een loodzware wedstrijd zullen krijgen tegen Haagse Hout.