Met Umberto “Papa” Lucignano en John Makkus in de basis, waar DVC4 de wedstrijd uit moest spelen met acht man, werd er in het Wateringse veld “slechts” met 4-1 verloren. Het teamgevoel, bij de spelers die op het laatste moment afbelden, was ver, echt heel erg ver te zoeken. Afwezigen waren Mario “Zwario” (Goedgekeurd verlof), Erik “Eerk” (gekneusde ribben), Marco “Fuut” den Os (vroegtijdig afgebeld), Dennis “Woggie” (Carnaval gevierd), Marco “Berkie” (Totaal van de wereld verdwenen) en Pluis (blessure).

Over de wedstrijd hoeft niet zoveel geschreven te worden. Er was in het begin één actie van Ricky “Rikki” die de bal met een prachtige solo achter de keeper schoot. Daarna kreeg SVH twee kansen en die vielen er allebei in. Ruststand was: 2-1.

DVC4 speelde net als vorige week met een gehandicapt elftal. Martijn “Beppe” viel al na minder dan tien minuten geblesseerd uit. John Makkus bleef in de rust ook in de kleedkamer achter en op het veld ging het met vele spelers niet goed. Uiteindelijk viel Ricky ook in de tweede helft uit zodat DVC4 met acht man kwam te spelen. Nog steeds wist DVC4 wel op een wonderbaarlijke manier overeind te blijven staan. Petje af voor de mensen die aanwezig waren, en met alle pijntjes van dien toch nog de wedstrijd uit hebben kunnen spelen.

De tweede helft duurde maar een half uur. Na de 4-1 floot de scheidsrechter af.

De tegenstander was totaal niet goed en als we een compleet elftal hadden gehad, waren we zeker weten over dit elftal heen gedenderd. Na de 3-1 kwam dit elftal erachter dat ze (toen nog negen man) DVC4 hadden. Wat een zeer groot compliment is voor DVC4 omdat ze het toen al zeker 60 minuten wisten vol te houden tegen elf “zeer slechte” spelers van SVH4.

Er werd gevraagd om een stukje over het teambeleid te schrijven. Ik denk niet dat dit nodig is als je het verslag terugleest. Mensen moeten bij zichzelf te rade gaan hoe of wat. Wat DVC4 wel nodig heeft is rust. Knietjes, enkeltjes en alles wat los en vast zit moet herstellen. Hopelijk kunnen we volgend seizoen weer met een sterk elftal aantreden en weer voor het kampioenschap gaan. Maar bedenk voortaan wel of je aanwezig kunt zijn op zondag en laat dit Aad “de Lijder” van Tuyl niet pas ’s ochtends weten of helemaal niets horen.

Nog even een rectificatie in de vorige verslagen. Hier is nadrukkelijk om gevraagd door de persoon in kwestie. Erwin Wennekes zal voortaan geen “Freek” meer heten maar gewoon Erwin “Erwin” Wennekes.