Laatste thuis wedstrijd van het seizoen eindigt weer in ondertal

DVC 4 moest de laatste thuis wedstrijd van het seizoen spelen tegen VELO 11. Met moeite had DVC 4 weer precies 11 spelers. Afwezige waren: Berkie, Zwario, Ricardo, Wallie en Frans.

De wedstrijd ging in het begin van de eerste helft wel gelijk op. Maar na een kwartier raakte Beppe geblesseerd, hij probeerde het nog wel vijf minuten, maar ging er daarna uit. DVC 4 speelde met tien man een kansloze wedstrijd. Er werd niet echt fanatiek gevoetbald, dus VELO 11 kon simpel uitlopen.

De mooiste DVC 4 actie leidde gelukkig tot een doelpunt. Woggie speelde Truub aan met een lange bal van achteruit. Truub controleerde de bal en speelde Pluis aan die vrij stond op de rand van het strafschopgebied. Pluis mikte de bal in de verre hoek, goal! Het was de 1-5 (geloof ik). De eindstand werd 1-7.

Volgend seizoen hoop ik toch wel dat we elke week wat meer man hebben, want dit seizoen was het een drama!