DVC 4 leidt derde opeenvolgende nederlaag

Na een goed begin van de competitie met twee overwinningen, volgde er twee nederlagen (tegen RKDEO 5 en GLZ 5). Nu moest DVC 4 het opnemen tegen Mozaiek 6. Bij DVC 4 ontbraken alleen Berkie en Ricardo, voor de rest was de selectie compleet.

DVC 4 begon slecht aan de wedstrijd. De tegenstander was feller in de duels en had daardoor ook een veldoverwicht. Echt gevaarlijk werd Mozaiek 6 niet echt. Aanvallend kon DVC 4 geen vuist maken. De kansen waren de eerste helft op een hand te tellen.

Het was Mozaiek 6 dat terecht op voorsprong kwam. De bal werd uit een corner bij de tweede paal op de lat gekopt de rebound was voor een Mozaiek speler en die had geen moeite om de 0-1 binnen te tikken. DVC 4 bakte er in de rest van de eerste helft weinig van.

De tweede helft probeerde DVC 4 meer druk naar voren te geven. Dit leidde tot wat kleine kansjes, maar gaf Mozaiek 6 wel meer ruimte om te counteren.

Mozaiek 6 scoorde ook uit een snelle counter. Op rechts stond de Mozaiek aanvaller helemaal vrij. Beppe deed nog wel een poging om hem tegen te houden. Hier had Beppe niet echt veel geluk bij. De aanvaller schoot de bal tegen Beppe aan en Beppe werkte deze inzet op schitterende wijze langs Dani, 0-2.

Mozaiek 6 had niet echt een moeilijke wedstrijd. DVC 4 probeerde wel iets terug te doen, maar echt gevaarlijk werden ze nooit. De derde treffer werd DVC 4 ook niet bespaard. Een aanvaller van Mozaiek kreeg veel te veel ruimte en tijd. Hij kon in het strafschopgebied de bal aannemen, goed leggen en uithalen zonder dat iemand op z'n flikker zat, 0-3.

DVC 4 kon alleen nog maar de eer redden. Dit gebeurde op schitterende wijze. Truub kreeg de bal op het middenveld en had wat ruimte om uit te halen. Dit deed hij ook, de bal werd onderweg wel aangeraakt waardoor de bal iets omhoog ging. De bal plofte over de keeper via de onderkant van de lat tegen de netten, 1-3.

Veel veranderde dit niet de wedstrijd liep toen al tegen het einde en 1-3 was ook de einduitslag. DVC 4 speelde een slechte wedstrijd en verloor terecht. Na twee overwinningen is er nu drie keer op rij verloren. Volgende week speelt DVC 4 thuis tegen Quick 9 en moet er eigenlijk weer eens gewonnen worden.