Na de winst op DHC4 19.01.2014 jl. (3-2, red.) heeft DVC 26.01.2014 klop gekregen van Full Speed thuis (1-5, red.). De kampioensambities werden min of meer in de koelkast achter gelaten. Het geloof om een mooie 2e of 3e plaats te behalen bleef uiteraard wel in gedachten. Er zouden twee wedstrijden achter elkaar gespeeld moeten worden tegen SEP4. SEP4 staat bekend om het team wat eigenlijk een aantal klasse lager zou moeten spelen, maar dit gaat nou eenmaal niet daar er al in de laagste klasse gespeeld wordt. Voor de tegenstander is dit een moment om het doelsaldo op te "krikken". De eerste wedstrijd bij SEP werd dan ook simpel gewonnen door DVC3 met 1-10. Het enige over deze westrijd wat te melden valt is dat het er voornamelijk hard aan het waaien was. Vandaag moest DVC wederom aantreden tegen SEP maar dan thuis. Overigens wetende dat DHL de afgelopen wedstrijden geen enkele fout heeft gemaakt maar wel tegen RKDEO 11, een geduchte tegenstander, zou moeten voetballen.

De ochtend was mooi, het zonnetje scheen en de vogeltjes waren vrolijk aan het fluiten. DVC had wederom 4 wissels per helft beschikbaar en iedereen was in een vrij rustig gelaten sfeer. Enkel Stoop was in de kleedkamer weer druk, maar men is inmiddels niet meer onder de indruk.

Over de wedstrijd hoeft eigenlijk weinig geschreven te worden. Het was voornamelijk eenrichtingsverkeer naar het doel van SEP4 toe. De jonge gasten bleken wel gedroomd te hebben dat ze DVC zouden verslaan. Echter hielpen Jan (2x), Stoop (2x), Melvin(2x), Rino, Blok en Danny, met 9 doelpunten deze gasten uit hun droom.
DVC speelden met vlagen goed. ze probeerden in de eerste helft voornamelijk te voetballen, wat mooie momenten opleverden, de tweede helft met lange ballen naar voren, wat aanzienlijk minder werkte. Het enige gevaarlijke momentje van SEP was Danny in de eerste helft. Hij wilde Baileys testen door hard op eigen goal te schieten. Maar Baileys had al aangegeven om de 0 te willen houden en dit lukte uiteindelijk dan ook.

Wissels eerste helft: Fuut, Blok, Roy en Tarik hadden het druk met ballen uit de sloot halen. Zij zaten dan tijdens de rust ook uitgeput voor zich uit te staren.
Wissels tweede helft: Laar, Jan, Tuyl en Truub gingen vroegtijdig douchen omdat de wedstrijd eigenlijk al snel beslist was.

Maar dan, het moment van de waarheid. Het lang verwachtte resultaat van RKDEO11 - DHL4 kwam zo rond 15:15 binnen: 4-2. Een nieuwe wending in deze competitie. De kampioensaspiraties zijn uit de koelkast gehaald en warmt zich wederom snel op! DVC ziet/ruikt/voelt weer kansen om die schaal voor de tweede keer in historie binnen te halen. Echter, de afgelopen twee weken was het een tegenstander van een lager kaliber. Men zal wedstrijd voor wedstrijd moeten vechten, knokken en goed voetbal moeten tonen om deze competitie te kunnen winnen!

De eerste wedstrijd is a.s. zondag 23.02.2014 tegen RKDEO 10 uit, in het altijd schitterende pittoreske Nootdorp. De eerste wedstrijd eindigde in een (gemakkelijke) 6-2 (red.) overwinning voor DVC maar inmiddels heeft RKDEO 10 de meeste doelpunten gescoord. Het zal dus geen gemakkelijke tegenstander meer zijn. Vervolgens krijgt men nog een behoorlijk zwaar programma! De topper tegen DHL4 staat als voorlaatste wedstrijd op het program. Hier moet DVC naartoe werken en iedere wedstrijd winnen! Een ding is zeker, DVC is terug op kampioenskoers!