De dag na vele Halloweenfeestjes 's ochtends regende het een beetje. Toch ging de wedstrijd Toofan - DVC door deze middag. Na alle nederlagen van de afgelopen weken snakt DVC naar haar eerste overwinning. Blijkbaar denkt niet iedereen daar hetzelfde over als we kijken naar het aantal afwezigen voor deze wedstrijd. Vooraf aan het begin van het seizoen werden er voor de zekerheid genoeg mensen bij elkaar getrommeld om niet in hetzelfde scenario terecht te komen als afgelopen seizoen. Even leek het erop dat DVC daarom met te weinig man deze wedstrijd zou eindigen. Gelukkig was daar Paul de Jong om het elftal compleet te maken. Van de 18 man die geregistreerd staan als de selectie van DVC 3 waren er deze middag maar liefst 8 afwezigen. Afwezigen waren dus: Fuut, Laar, Witte, Harmen, Beppe, Berkie, Pluis en Zwario. Paul de Jong kwam op het laatste moment gelukkig nog om het elftal compleet te maken.

Dat DVC het moeilijk zou krijgen tegen Toofan was direct duidelijk. Paul was ietsje later dus de eerste vijf minuten speelde DVC met tien man. DVC deed het redelijk en kon tegenstand bieden. Echter was het toch Toofan dat al binnen twintig minuten op een 2-0 voorsprong kwam. Ontsteld en verontwaardigd voetbalde DVC toch weer verder. Dit resulteerde in gevaar van Dennis Smink. Tot twee keer toe wist hij ineens het net weer te vinden: 2-2. Het eerste doelpunt was een actie van Dennis zelf. Het tweede doelpunt was dankzij een schitterende pass van Truub vanuit de verdediging door het midden. Dennis kon ver doorlopen en uithalen: 2-2. DVC was terug in de wedstrijd. Toch was het vlak voor Rust Toofan weer. Zij scoorden snel na de 2-2 en gingen zo met een voorsprong de rust in: 3-2

In de rust kwam de donderpreek van Ricky. Sommige spelers kregen hier een warm gevoel van, anderen hadden deze preek op merkwaardige wijze niet eens gehoord. Er waren geen wissels dus men bleef voetballen op de manier zoals men dat deed in de eerste helft.

DVC voelde toch dat er meer in zat en zo ging men ook het veld op. Aanvallend was er weer hoop! Dennis Smink had de weg richting het doel weer gevonden en rook meer doelpunten. DVC ging op zoek naar de gelijkmaker en deze kwam er ook. Dennis en Paul hadden de bal en liepen samen door de verdediging heen. Dennis schoot de bal maar miste en de bal kwam voor de voeten van Paul. Paul aarzelde geen moment en schoot via de onderkant van de lat in het doel: 3-3. DVC bleef aanvallen maar Toofan kreeg ook kansen. Met het goede keepwerk van Dani zat het ook weer snor deze middag en het engeltje was ook weer aanwezig. Het was Rene Blok die vanuit het middenveld een geplaatste voorzet op Dennis kon geven. Dennis haalde uit en zorgde voor de voorsprong: 3-4. DVC voelde voor het eerst dat er een overwinning te behalen was. Echter in de laatste minuten kon Toofan via hun snelle rechtsbuiten weer de gelijkmaker scoren: 4-4. Uiteindelijk schoot de goed fluitende scheidsrechter af en kon DVC naar huis met een zwaar bevochten maar wel verdiende punt.

DVC heeft weer een punt te pakken. De weg naar het doel is gevonden en ook vallen de doelpunten weer. Ricky was weer terug van een kleine afwezigheid ivm de geboorte van zijn dochter. Dit leverde veel gevaar op aan de kant van DVC. Komende zondag is het uit bij Delft om 14:00. Kan DVC deze keer wél afmaken wat men bijna deed bij Toofan uit.