Ook DVC blijkt prooi te zijn voor De Ster

Een schitterende zondagochtend met een topper op het program. Elf spelers van DVC en geen wisselspelers. Er waren weer een aantal afwezigen: Fuut (vakantie in Leiden), Dani (keeplessen bij Hans van Breukelen), Petur (bardienst), Ricky(cd’s branden), Berkie (gereedschap oppoetsen), Stef(tequila’s drinken op Bali) en Léon(kwijlen op de grond).

DVC begon de eerste helft prima. Het was een waar gevecht tussen de nummers 1 en 2 van deze competitie. Toch waren het de bezoekers die aan het langste eind trokken en het eerste doelpunt maakten. Het was een simpele counter die goed afgewerkt werd: 0-1.

DVC liet het er niet bij zitten en ging gewoon door. Kansen vlogen heen en weer.

Toch bleef het 0-1 in het voordeel van de bezoekers tot aan de rust.

In de pauze werd er niemand gewisseld. Niet verassend want er waren geen wissels.

De tweede helft leek DVC iets zwakker te starten. Dit resulteerde in een vroege uitloper voor de bezoekers: 0-2. Toch bleef DVC zoeken naar de aansluitingstreffer. Deze kwam dan ook. Goed samenspel van Eerc en Beppe leverde een doelpunt uit het boekje op: 1-2.

DVC zette aan probeerde veel en was echt op zoek naar de gelijkmaker. Echter kwamen er teveel gaten waardoor er op het einde de laatste mokerslag viel: 1-3.

DVC speelde goed en eigenlijk kampioenswaardig. Toch is het duidelijk dat DeSter9 niet thuis hoort in de 8e klasse. Daarom vertoeven zij per volgend seizoen naar de 6e klasse.

Dus het is geen schande dat DVC met een aantal ontbrekende “key”-spelers ‘slechts’ met 1-3 verliest.