Onderstaand verslag is door afwezigheid van Mini door Beppe tot stand gekomen.

Grote afwezigen waren deze keer Zwario (wel samen met zoon Milan aan de kant), Berkie (wel aanwezig als noodgeval), Mini (grasmaaien bij z'n schoonmoeder) en Pluis (aan het opfrissen voor Preston Palace).

Het was duidelijk dat DVC nog moest wennen aan de kou. Het was dan ook Delft dat op een onmogelijke wijze op voorsprong kwam. Door onoplettendheid van de defensie kon een speler van Delft van afstand schieten. Deze bal stuiterde vervolgens in de hoek van de goal. DVC was wel gelijk wakker geschud en nog geen vijf minuten later kon DVC orde op zaken stellen. Het was onze stand-in Petur die de 1-1 op z'n naam zette. DVC voetbalde vervolgens erg goed. Er volgde wat kansen. Ook Delft kreeg af en toe een kans maar het was toch altijd weer onze Dani die deze kansen van Delft om zeep helpte.

Het was Ricky die de 1-2 aantekende, door een individuele actie kon Ricky de bal achter de Delft doelman plaatsen. Truub speelde goed op het middenveld. Truub werkte hard. Uiteindelijk werd dit beloond met een doelpunt. Door een steekpass van Petur kon Truub recht op de keeper afgaan. Truub faalde niet en plaatste de bal achter de doelman 1-3. Beppe ging ook op zoek naar een Goaltje. Hij had al een keer alleen voor de keeper gestaan. Hier faalde Beppe wederom. Toch kwam de 4-1 van de schoen van Beppe. Beppe kon weer alleen afgaan op de keeper van Delft. Ditmaal bewaarde hij wel de kalmte en plaatste de bal met links in de goal. Ook Eerk van leeuwen kreeg een opgelegde kans. Hij nam de bal goed mee met zijn hoofd, maar kon daarna niet overtuigen en schoot de bal hoog over. Ruststand 1-4.

Beppe bleef achter in de kleedkamer (Beppe heeft aangegeven topfit naar Preston palace te willen gaan) en Leon kwam in zijn plaats. Frans zou de laatste 20 minuten spelen. Dit keer in ruil voor Ricky. De tweede helft gaf hetzelfde beeld als de eerste. Delft kwam er niet aan te pas en het was met name het middenveld wat goed werk verzette. Erwin had z’n tegenstander in z’n zak en Truub heerste als middenvelder. Het was echter Wog die zich ouderwets druk maakte om de scheidsrechter. Wog kreeg terecht een gele kaart. In overleg met Aad en de scheidsrechter is er besloten om de gele kaart ook daadwerkelijk op het formulier te schrijven.

Na een aantal kansen voor de goed spelende Leon was het toch weer Petur die als een duveltje uit een doosje de 1-5 op z’n naam schreef. Frans had de messen weer geslepen en was ook weer sterk ingevallen voor Ricky. De wedstrijd eindigde in 1-5 overwinning voor DVC.

De antwoorden op de volgende vragen voor komende week zijn echter nog niet duidelijk: Heeft Aad de wedstrijd van aanstaande zondag al afgezegd?

Gaat Erwin misschien alsnog mee naar Preston Palace?
Krijgt Leon de centjes bij elkaar om mee te gaan naar Preston Palace?