Iedereen verwachtte een bliksemstart van DVC4. Maar na een goede eerste helft zakte DVC4 compleet in en werd de wedstrijd in de tweede helft een blamage. De enige lichtpuntjes waren dat DVC4 één wissel had, Truub heeft de aanvoerdersband weer tot zich genomen en de zon scheen. Ricky (weekend weg), Fuut (vakantie), Franz (vakantie) en Peter(luiers verschonen) waren allen afwezig.

DVC4 begon de bekerwedstrijden sterk maar moest uiteindelijk met tien man vorige week de cup laten schieten door zijn meerdere te erkennen in Jai Hanuman. Dat DVC4 daarna gebrand was om een goede start te maken in het nieuwe seizoen 2007/2008 mag wel duidelijk zijn. Er werden in de eerste twee bekerwedstrijden maar liefst 16 doelpunten gemaakt!

Dat DVC het lastig zou krijgen bleek al snel in de beginfase van de wedstrijd. De eerste kansen waren dan ook voor Toofan. Echter hield de verdediging van DVC goed stand en zo bleef de score uit. Aan de andere kant kreeg Beppe goed de bal mee! Hij kon hard langs de keeper inschieten: 1-0.

DVC zakte na deze goal direct een beetje in en begon achteruit te spelen. Iets wat dit DVC niet gewend is om te spelen. Er begonnen foutjes te komen vanuit iedere positie en kansen werden niet benut. Toch bleef DVC de eerste helft nog goed voetballen. Al werden twee fouten genadeloos afgestraft waardoor de ruststand in het nadeel van de thuisspelende ploeg lag: 1-2

In de rust ging Tuyl eruit voor Berkie. Zo kwam Berkie als rechtsback te spelen.

Toofan mocht aftrappen om de tweede helft te starten. DVC kreeg via Pluis een aantal goede kansen. Maar geen enkele kans werd een doelpunt. Wat DVC daarna allemaal probeerde mocht niet baten. Het liep niet in het team van aanvoerder Trubendorf, en Toofan kreeg de kansen en benutte deze in de tweede helft allemaal. Dit eindigde in een afdroogpartij voor de helden van DVC4. Het leed was nog niet geleden want bij een actie van de linkerspits van Toofan blesseerde Berkie zich aan zijn enkel. Hij werd gelijk weer gewisseld voor Tuyl. Dit deed het spel van DVC4 niet ten goede. Zo werd de eindstand: 1-7.

Volgende week speelt DVC4 uit tegen Celeritas6 en die week erop tegen Wippolder4.

Hopelijk kan DVC4 de vorm terugkrijgen die ze de eerste twee bekerwedstrijden had.