Met Trubendorf in het doel de eerste helft en dankzij doelpunten van Ricky, Erwin, Berkie, Toubab en Beppe, werd HMSH7 voor de tweede keer dit seizoen verslagen. Het bleef deze middag bij 1-5 voor de helden van DVC4.

Iedereen was wederom aanwezig op Dani & Stef na. Dani vond deze wedstrijd voor zijn niveau niet noemenswaardig. Iets wat alle DVC4 spelers konden begrijpen. Stef was nog steeds paaseitjes aan het zoeken.

DVC4 mocht aftrappen op deze mooie tweede paasdag. Drie wedstrijden geleden werd er van deze ploeg met 9-0 (red.) thuis gewonnen dus DVC4 dacht hier wel even overheen te lopen.

DVC begon de wedstrijd rustig. Speelde wat rond en genoot van de zon. Na een aantal verprutste kansen werd het tijd voor een doelpunt. Ergens in de scrimmage in het zestien meter gebied kreeg Ricky de bal. Hij haalde uit en via een verdediger van HMSH vloog de bal in het doel: 0-1. De ban leek gebroken.

DVC4 had het overwicht en speelde rustig en kalm. Alles leek wel aardig te gaan. Dit bleek weer uit een schot van Erwin. De bal vloog via de keeper in het doel: 0-2. Een mislukt schot maar toch een goal. DVC leek er voldoening uit te halen en bleef rustig verder spelen.

Even later werd er een schitterende pass gegeven door Pluis. Veel DVC4 spelers liepen in buitenspel positie, maar Berkie kwam van achter de linie ineens heel snel langzij. Hij had alle tijd om rustig naar de keeper te lopen en een hoek te kiezen. Hij haalde genadeloos uit: 0-3.

De wedstrijd was gespeeld. Echter kwam daar toch dat ene smetje. Truub stond aardig goed te keepen alleen een aanvaller van HMSH7 haalde uit en gelegenheidsaanvoerder Berkie raakte de bal met zijn hand aan. De scheidsrechter aarzelde niet en legde de bal op de stip. Truub zat verkeerd en HMSH7 scoorde:1-3. Dit was tevens de ruststand.

In de rust werden Toubab, Woggie en The Black Panther ingeschakeld. Truub ging weer spelen zodat Fransz gewoon weer onder zijn oude vertrouwde lat kon gaan staan. Toubab en Woggie kwamen erin voor Tuijl en Fuut. Zij werden beide gespaard voor de wedstrijd van volgende week.

De tweede helft had een beetje hetzelfde beeld als de eerste helft. DVC kreeg weer de kansen en achterin kon DVC4 een beetje bijpraten over het weer.

Toch wilde DVC wat aan het doelsaldo doen. Beppe kon vanaf de rechterkant een mooie bal geven aan Toubab. Toubab schoot de bal langzij en zo stond DVC4 voor met 1-4.

Nog een actie later van Beppe die rechtuit door kon lopen zoals we van hem gewend zijn.Recht op de keeper af en strak uithalen:1-5.

DVC4 wint dus wederom een wedstrijd. Iets wat in het begin van het seizoen totaal niet denkbaar zou zijn geweest. DVC had meer kunnen geven maar was tevreden over het resultaat. Aankomende zondag krijgt DVC4 een krachtmeting tegen Full Speed7 en twee weken later is de laatste wedstrijd van het seizoen tegen de koploper SVVSMC6.