DVC 4 pakt overwinning tegen hsv Escamp 6

Het werd weer eens tijd dat DVC 4 weer eens een overwinning zou behalen. Thuis tegen de nummer laatst hsv Escamp 6 moest dit geen onmogelijke opgave zijn. Zonder de geblesseerde Dani. Zwario, Wallie en Berkie en met half geblesseerde Erwin en Pluis waren de personele problemen toch wel aanwezig.

De wedstrijd begon erg rommelig. Escamp had het veld overwicht, maar door de DVC 4 defensie kwamen ze niet. Dus Frans (die nu op goal stond) kreeg niet echt veel te doen. DVC 4 was zelf in het begin van de wedstrijd nauwelijks gevaarlijk.

Escamp begon al vroeg in de wedstrijd met klagen tegen de scheidsrechter. Elke beslissing werd in twijfel genomen. Door al dat gezeur van de spelers van hsv Escamp 6 ging de scheidsrechter nog meer tegen ze fluiten. Dit gebeurde tot het genante toe. Duidelijke overtredingen op Escamp spelers werden weggewuifd en opzichtige val partijen aan DVC 4 kant werden beloond met een vrije trap.

Dit alles kwam de wedstrijd niet ten goede. De spelers van hsv Escamp 6 reageerde hun woede niet alleen op de scheidsrechter af, maar ook de spelers van DVC 4 moesten het soms ontgelden. De sfeer op het veld werd steeds grimmiger.

Er werd ook nog gevoetbald. DVC 4 werd het merendeel in de defensie gedrukt, maar had wel de grootste kansen van de eerste helft. Ricardo en Beppe hadden alleen het vizier niet op scherp en miste beiden oog in oog met de doelman.

Na de thee leek de rust terug te keren. De scheidsrechter leek de wedstrijd wat meer onder controle te hebben. En het spel ging dan ook op en neer. Dit duurde echter weer niet lang en hetzelfde scenario als in de eerste helft begon weer.

Maar het verschil was in de tweede helft dat Beppe wel scherp was voor de goal. Hij kreeg de bal aangespeeld en passeerde de keeper simpel, 1-0.

De spelers van hsv Escamp 6 raakte steeds meer gefrustreerd. Alles wat er gebeurde op het veld werd door hen uitgelegd dat zij genaaid werden. En dit gebeurde ook in sommige gevallen. De wedstrijd werd er zeker niet leuker op. De reacties van de spelers van hsv Escamp zijn niet goed te praten, maar ze zijn toch wel begrijpelijk.

Na veel gezeik werd er afgefloten. Ook dit was in de ogen van de Escamp spelers niet goed, het zou te vroeg geweest zijn. Wat het ook was, ik was blij dat het voorbij was. Een vervelende wedstrijd leverde wel drie punten op, maar de manier hoe deze tot stand kwam is alles behalve leuk. Gelukkig kunnen we deze wedstrijd volgende week onder het genot van een pilsje analyseren.