DVC 4 moest aantreden tegen de studenten van Taurus 6. Na het teleurstellende verlies tegen RKDEO 6 moest DVC 4 de draad weer op pakken om nog aanspraak te maken op de titel. DVC 4 heeft alles in eigen hand, worden alle resterende wedstrijden gewonnen is DVC 4 kampioen. Maar eerst moest Taurus 6 verslagen worden. Afwezig waren Walter van der Helm, Martijn “Beppe” van den Houten en Umberto “Papa” Lucignano. Wel weer aanwezig waren Erwin “ Freek” Wennekes en Dennis “nieuwe Papa” van Woggelum.

DVC 4 begon overdonderend aan de wedstrijd. De wedstrijd was amper vijf minuten bezig toen Eric van der Helm schitterde de score opende. Vanaf een meter of vijfentwintig haalde Eric prachtig uit en liet de keeper kansloos, 1-0. Na deze vroege openingstreffer ging DVC 4 op zoek naar meer goals. Kansen kwamen er. Marco van Berkum en vooral Erik van Leeuwen kregen opgelegde kansen om de score te verdubbelen. Erik van Leeuwen faalde twee keer oog in oog met de keeper en Marco van Berkum had zijn vizier veel te hoog afgesteld. Taurus 6 deed weinig terug. Hoewel er af en toe goed gecombineerd werd door de studenten, creëerde ze weinig tot geen kansen. Je kon dus wachten op de tweede goal van DVC 4. Deze kwam er ook, of toch niet. Eric van der Helm kopte een corner in. De bal werd voor of over de lijn weggehaald. De scheidsrechter oordeelde dat de bal over de lijn was, maar dit werd door veel mensen op het veld (en niet alleen Taurus-spelers) betwijfeld. De goal werd geteld, 2-0. Met deze score werd ook de rust gehaald.

Na rust moest DVC 4 nog wel opletten en proberen de score uit te breidden. Want echt goed speelde de ploeg niet en een tegentreffer kan de tegenstander vleugels geven. Maar DVC 4 had weinig te vrezen van Taurus 6. Het spelbeeld veranderde niet. DVC 4 kreeg de kansen. Taurus 6 voetbalde wel lekker mee, maar creëerde geen kansen. Het was Ruben van Leeuwen die de wedstrijd definitief op slot deed. Hij brak door en ging alleen op de keeper af. Het leek erop dat hij de bal te ver voor zich uitspeelde, maar de keeper klungelde een beetje en Ruben kon hem passeren en de bal in de lege goal schuiven, 3-0. Na deze treffer kreeg DVC 4 nog meer ruimte, Taurus 6 wilde perse scoren. DVC 4 kon er lekker op los counteren. Ruben van Leeuwen werd door Marco van Berkum alleen voor de goal gezet. Deze keer prikte Ruben de bal simpel langs de keeper en scoorde zijn tweede treffer van de dag, 4-0. De wedstrijd was beslist.

Kansen kreeg DVC 4 nog wel. Marco van Berkum (hoog over) en Ruben van Leeuwen (tegen de keeper) hadden de beste kansen, maar DVC 4 scoorde niet meer. Taurus lukt dat nog wel. Vijf minuten voor tijd kregen zij een corner. De kon bij de tweede paal simpel in gekopt worden. Marco “Fuut” den Os liet zijn man lopen, 4-1. Toch scoorde DVC 4 nog wel een keer, dit was helaas in eigen goal. Weer een corner van Taurus 6. Ruben “als je niet kan koppen, blijf er dan van af” Dukker dook in eens op bij de eerst paal en kopte de bal voor Dennis “Woggie” van Woggelum zo in eigen goal, 4-2. DVC 4 zat er door heen, maar gelukkig was het de laatste minuut en kon Taurus 6 verder terug komen.