Na de simpele 12-1 overwinning tegen Concordia 6 moest DVC 4 er nu weer hard tegenaan. RKDEO 6 was de tegenstander. Verleden week hadden de Nootdorpers met 8-0 verloren van Full Speed 7, maar dat zegt niks. RKDEO neemt de zesde plek in beslag en was eerder dit seizoen al te sterk voor DVC 4. DVC 4 had daarentegen nog geen punt verloren thuis.

DVC 4 begon de wedstrijd erg rommelig. Maar ook RKDEO 6 was niet veel beter. Voor de toeschouwers was het geen leuke wedstrijd om te zien. Er werd hard gewerkt, maar daar was ook alles mee gezegd. De scheidsrechter floot ook niet in het voordeel van DVC 4. De RKDEO verdedigers pakten Walter van der Helm erg hard aan, maar dit werd niet bestraft door de scheids. Kansen waren er nauwelijks, voor beide ploegen. Toch kwam RKDEO verrassend op voorsprong. Martijn “Dani” Rietveld was kansloos tegen de inzet van de “nummer 6” van RKDEO 6, 0-1. De wedstrijd kabbelde voort, zonder dat er echte kansen werden gecreëerd. En zo werd de rust bereikt met een achterstand voor DVC 4.

Na rust veranderde er niet zoveel aan het spel beeld. DVC 4 ging op zoek naar de gelijkmaker, maar zonder echt kansen te krijgen. De wedstrijd werd wel steeds grimmiger. De RKDEO verdedigers deden alles was niet mag, maar de scheidsrechter trad hier nauwelijks tegenop. Hierdoor liet vooral Walter van der Helm zich uit de wedstrijd spelen, maar ook Eric van der Helm. DVC 4 wilde wel, maar het kwam er niet uit. De minuten bleven doortikken en echt dicht bij een doelpunt kwam DVC 4 niet. Het resultaat: de 0-1 russtand bleef op de borden staan. Voor de tweede maal dit seizoen wist RKDEO 6 van DVC 4 te winnen. Door deze nederlaag verdwijnt het kampioenschap wat meer uit het zicht. DVC 4 blijft nog wel eerste staan, maar zowel Real Zoetermeer 2 als Zoetermeer 9 hebben minder verliespunten. Volgende wedstrijd moet DVC 4 naar Zoetermeer 9, als deze wedstrijd niet wordt gewonnen lijkt de titel compleet uit het zicht te verdwijnen.