De een na laatste wedstrijd van het seizoen van dvc4 werd gespeeld tegen Westlandia. De thuiswedstrijd was nipt gewonnen en was bijna uit de hand gelopen, nadat sommige spelers van Westlandia het niet eens waren met de scheidsrechter. Nu werd er dus uit gespeeld en het weer zat eens een keer mee. Het was lekker warm en de zon scheen volop. Dvc4 miste nog al wat spelers. Afwezig waren: Mario Goeman, Marco van Berkum, Walter van der Helm, Dennis van Woggelum en Erik van Leeuwen. Cas was daarom gevraagd om mee te spelen.

Dvc4 begon redelijk tegen Westlandia. Er werden aardig wat kansen gecreeerd, maar het de afwerking was niet goed genoeg om te scoren. Dit was het probleem van heel de wedstrijd. De veel scorende spits, Walter van der Helm, werd node gemist. Vooral Rino Lucignano had het vizier niet op scherp staan. Hij miste de ene opgelegde kans na de andere. Maar niet alleen hij miste kansen. Toch kwam dvc4 op voorsprong. Uit een corner van Erwin Wennekes kopte Eric van der Helm de bal leep in de korte hoek, 0-1. Westlandia gaf niet veel tegenstand in de eerste helft. Toch scoorde Westlandia de gelijkmaker. Sommige dvc spelers waren te veel bezig met aanvallen dat er vergeten werd te verdedigen. Vanaf het middenveld kwamen wat spelers vrij opzetten en een ervan schoot raak, 1-1. Na deze goal werd de wedstrijd heel rommelig. Vooral dvc4 bleef kansen missen. Maar Westlandia miste de grootste kans. Ruben van Leeuwen struikelde en in een laatste poging om de Westlandia aanvaller van scoren af te houden, tikte hij met de hand de bal weg. Penalty. Deze werd echter gemist en zo was de ruststand 1-1.

De tweede helft was hetzelfde als het eind van de eerste helft. Rommelig en veel gemiste kansen. Maar nu ook aan Westlandia kant. Toch was het Westlandia dat scoorde. Dennis van der Laar werd heel opzichtig weggeduwd. Een vrije trap dus, maar de scheidsrechter had daar hele andere plannen over. Zoals hij heel de middag al andere plannen had, hij floot beroerd! Hij liet doorspelen en zo kon Westlandia simpel scoren, 2-1. Na deze treffer ging dvc4 nog meer op de aanval spelen, en werd de kans op counters tegen steeds groter. De spelers van dvc4 kregen de bal maar niet tegen de netten. En dan bestaat de voetbal wet: scoor je niet, dan scoort de tegenpartij wel. Uit een snelle counter, wat overigens wel op buitenspel leek, scoorde Westlandia, 3-1. Dvc4 leek geslagen. Maar het was weer Eric van der Helm die de ploeg er door heen hielp. Met een mooi geplaatst schot nam hij de anslusch treffer voor zijn rekening, 3-2. Dvc4 ging met man en macht op zoek naar de gelijkmaker, en was er een paar keer dichtbij. Vooral Cas, zijn schot werd van de doellijn gered. Maar het lukte dvc4 niet. Het kreeg zelfs nog een counter te verwerken, met een hele slechte afloop. De 4-2 werd een feit. Dit was tevens de einduitslag.

Na de wedstrijd reageerde Eric van der Helm: "Zo'n wedstrijd moet je gewoon winnen. Maar als je zoveel kansen mist, verdien je het eigenlijk niet."

De opstelling vlnr: Martijn Rietveld, Marco den Os, Ruben van Leeuwen, Martijn van den Houten, Dennis van der Laar, Umberto Lucignano, Eric van der Helm, Marco van Tuyl, Frans Hoogeveen (45. Ruben Dukker), Rino Lucignano (70. Cas), Erwin Wennekes.