Vandaag moest DVC7 aantreden tegen Oliveo. Thuis was deze spannende wedstrijd (onterecht) geeindigt in 4-3 voor Oliveo. DVC7 gaf in deze wedstrijd een 3-1 voorsprong uit handen en werd getrakteerd op haar eerste nederlaag van het seizoen. Het team zinde op wraak.

Het aantal afwezigen van DVC7 was deze wedstrijd hoog. DVC7 moest tegen Oliveo aantreden zonder de langer afwezigen Walter, Daniel, Eric. En nu was ook laatste man Ruben v L afwezig door een gekneusde rib. De vraag was of DVC7 al deze spelers kon missen. In het centrum van de defensie stonden weer Dennis v W en Erik.

De eerste helft was niet om aan te zien. Achterin was er geen organisatie, het middenveld was nergens te bekennen en voorin werden ook al geen potten gebroken. Ook Oliveo was niet al te best. Dat maakte de wedstrijd voor de toeschouwers een zeer saaie pot om naar te kijken. Het hele team verzaakte en de eerste helft leek dan ook veel op de tweede helft tegen SEP. Tot overmaat van ramp scoorde Oliveo ook nog. Dit gebeurde helemaal in stijl van de wedstrijd. De bal werd voorgezet en Erik wilde de bal wegwerken. Hij raakte de bal echter verkeerd en de bal rolde tergend langzaam richting de goal. Frans stond in eerste instantie op het verkeerde been, maar het leek er toch op dat hij de bal tegen kon houden. Ook Erik kon de bal niet meer wegwerken en de bal verdween in de goal,1-0 voor Oliveo. De eerste helft verliep verder op hetzelfde lage niveau.

In de tweede helft was Cas in het veld gekomen voor Umberto. Het begin was ook niet best, maar DVC7 werd steeds beter in de tweede helft. Er werden zelfs wat kansjes gecreerd. Maar DVC7 heeft heel het seizoen al een scorings probleem. Er worden elke wedstrijd wel kansen gecreerd, maar het merendeel wordt niet verzilverd. Dat was ook deze wedstrijd het manko van de ploeg van coach Aad. De mooiste kans om de ploegen op gelijke hoogte te brengen was voor Cas. Hij stond alleen voor de keeper, maar schoot de bal slecht in en de keeper kon redding brengen. Licht puntje van de tweede helft was dat Oliveo bijna geen kansen kreeg. Maar als er niet gescoord wordt heb je hier niks aan, En dit gebeurde ook niet. DVC7 verloor weer.

Na de wedstrijd reageerde Umberto: "De eerste helft was echt heel slecht, de tweede helft was beter. Maar weer verloren. Volgend seizoen beter.

Opstelling: Frans, Marco v T, Dennis v W, Erik, Dennis vd L, Ruben D, Martijn, Umberto (46 Cas), Marco v B, Ferry, Rino.