Het was donderdagavond. Door de vele afgelastingen moest DVC7 een avondwedstrijd spelen. De tegenstander was Sep. DVC7 had de eerste wedstrijd van het seizoen tegen Sep gespeeld. Toen werd er met 1-0 gewonnen door een doelpunt van Umberto. Ook nu was de verwachting dat er gewonnen kon worden. De 2-1 overwinning op Concordia was goed geweest voor het zelfvertrouwen.

Sep begon met tien man, een uitgelezen mogelijkheid dus van DVC7 om te scoren. DVC7 was ook de betere partij, maar kon niet scoren. Martijn had een paar goede afstandschoten, maar geen van de schoten belandde achter de keeper. Het betere spel van DVC7 werd beloond, halverwege de eerste helft passde Martijn op Ruben D. Deze gaf de bal aan Rino. Rino was weer trefzeker en schoot de bal achter de keeper, 1-0. Na deze goal kreeg Sep een corner, door een fout van Marco v T. Deze werd weggewerkt en kwam voor de voeten van een Sep-speler. Deze haalde verwoestend uit. Frans had geen antwoord op deze knal en de bal verdween in de goal, 1-1. Na de gelijkmaker ging DVC7 weer opzoek naar de voorsprong. En dit had een paar keer bijna succes. De grootste kans was voor Marco v B. Hij kwam alleen voor de keeper en had de 2-1 voor het inschieten. Hij faalde echter en schoot de bal tegen de keeper aan. Er werd niet meer gescoord in de eerste helft.

De tweede helft begon zonder Ruben v L. Hij was geblesseerd van het veld gegaan met een gekneusde rib en zal zondag zeker ook niet spelen. DVC7 begon de tweede helft goed. Er werden wat kleine kansjes gecreerd. Maar gaande weg in de tweede helft verloor DVC7 de controle over de wedstrijd. Vooral de verdeging was geen schim van wat het was geweest en ook Martijn was onzichtbaar in de tweede helft. Maar DVC7 bleef kansjes krijgen. Antonio werd in het strafschopgebied neergehaald, een duidelijke penalty. Maar de scheidsrechter, leider van DVC7 Aad v Tuyl, gaf hem niet. Uit de uitval aan de andere kant scoorde Sep. Dit gebeurde uit buitenspel positie, maar ook hier werd niet voor gefloten, 1-2. Na deze treffer was DVC7 helemaal de kluts kwijt. Er werd niet meer gevoetbald en er werden ook geen kansen meer gecreerd. Ook Sep had het wel gezien en de wedstrijd bloedde dood. Er werd niet meer gescoord en zo verloor DVC7 weer. Na de wedstrijd reageerde Dennis v W: "Na de eerste helft had iedereen het idee dat we wel konden gaan winnen. Maar we gaven de wedstrijd zo weg. Echt niks lukte die tweede helft!!"

Opstelling: Frans, Marco v T, Ruben v L (46 Dennis vd L), Dennis v W, Erik, Ruben D, Martijn, Umberto, Marco v B, Rino, Peet (46 Antonio).