De zomertijd was ingegaan en de vraag was dus ook of er iemand zou zijn die dit vergeten was. Voor de wedstrijd druppelde de spelers van DVC7 de kantine binnen. Het leek erop of iedereen op de hoogte was van het tijdverschil. Er ontbrak toch een speler, Marco v B. Niemand had tegen hem gezegd dat de klok een uur vooruit was gegaan, maar hij had wel de shirts. Een rare situatie dus voor aanvand van de wedstrijd DVC7 - Concordia 6. DVC7 had verleden week de neergaande spiraal doorbroken door eindelijk weer eens te winnen. Vandaag moest dit ook weer mogelijk zijn. Concordia stond laag geklasseerd. DVC7 was vrij compleet, afgezien van de normale afwezigen.

De eerste helft begon Concordia met 10 man. En al snel bleek dat DVC7 de betere partij was. De opbouw van achter uit liep beter, de lange bal werd minder gehanteerd dan normaal. Dit kwam vooral doordat de tandem, Ruben v L en Martijn, op de as van het veld goed liep. En op deze manier kreeg DVC7 wel wat kansjes, maar het hield niet echt over. Het veld overwicht werd niet in kansen uitgedrukt. Maar de Concordia keeper werd niet echt getest. Er waren wel wat schoten van afstand, maar deze werden geen doelpunten. Dat DVC7 aanvallend niet veel kansen creerde kwam vooral doordat het elftal geen goede voorzetten van de zijkant kon produceren. Rino trok als rechtbuiten veel naar binnen, linksbuiten Ruben D kreeg de bal steeds niet voor en de opkomende rechtshalf, Erik, maakte steeds wel goede loopacties, maar daarna strandde deze door niet goede passing. Zo werd er niet gescoord in de eerste helft.

De tweede helft kreeg Concordia er een man bij en was het team weer compleet. De 11 van Concordia konden echter het wedstrijdbeeld niet veranderen. DVC7 was nog steeds de betere partij. De aanvallen waren ook iets beter. Marco v B was ingevallen en Rino was opgeschoven naar de linkerkant. Defensief had DVC7 nog niks te vrezen gehad van Concordia. Maar er waren nog steeds geen doelpunten gevallen. Hier kwam halverwege de tweede helft verandering in. Door een onderschepping op het middenveld kwam Ferry in bal bezit. Hij gaf de bal diep op Rino. Rino is dit seizoen erg doelgericht. De keeper kwam uit zijn goal en Rino lobde de bal listig over hem heen, 1-0. DVC7 eindelijk op voorsprong. Na deze goal bleven de verhoudingen op het veld hetzelfde. Dat de as van het veld goed functioneerde vandaag bleek uit de tweede goal van DVC7. Ruben v L passde vanaf het middenveld de bal naar Ferry, deze legde de bal terug op Martijn. Martijn twijfelde niet en haalde verwoestend uit. De keeper kon de bal nog wel tegenhouden, maar in de rebound kon Rino zijn twaalfde van het seizoen binnen tikken, 2-0. Een riante voorsprong voor DVC7. Nu moesten ze wel oppassen.

Het is dit seizoen wel meer gebeurd dat na een riante voorsprong DVC7 de macht over de wedstrijd verloor en de voorsprong weggaf. Dit kwam dan vooral door concentratie verlies. Maar na de 2-0 bleef DVC7 kansen krijgen. De grootste kans kreeg Martijn. Na een goede combinatie op het middenveld kon hij alleen op de keeper af. Deze kans was echter niet aan Martijn besteed, hij faalde echter oog in oog met de keeper. De wedstrijd werd iets fysieker, dit kwam vooral doordat de Concordia-spelers zeer overdreven reageerde wanneer ze een beetje geraakt werden. Concordia scoorde zelfs nog. Vijf minuten voor tijd brak een aanvaller uit over de linkerkant. Hij wilde de bal voorgeven, maar raakt de bal verkeerd. De bal verdween wel achter Frans, 2-1. Maar DVC7 gaf de voorsprong niet meer weg. Weer een gewonnen wedstrijd! . Na de wedstrijd reageerde een bebloedde Martijn als volgt: "Ik heb als een tijger gevochten, kijk maar naar mijn bebloedde been. Maar ja, weer een terrecht gewonnen wedstrijd. Het had alleen een groter verschil moeten zijn."

Opstelling: Opstelling: Frans, Marco v T, Dennis v W, Ruben v L, Dennis vd L (Marco v B /46), Erik, Martijn, Umberto, Rino, Ferry, Ruben D.