Vandaag stond voor DVC7 Full Speed op het programma. Full Speed dat op de laatste plaats stond met twee punten, waarvan een behaald was tegen DVC7. DVC7 had het de laatste weken moeilijk. Door veel afwezigen werden de laatste drie wedsrtijden verloren. Vandaag konden ze zich uit deze slechte reeks vechten door te winnen van Full Speed.

De opstelling was ook enigszins verrassend. Ruben v L, Jeffrey en Rino begonnen op de bank. Erik stond, net als verleden keer, in de verdediging. De wedstrijd begon een beetje mat. Beide teams konden niet echt grip krijgen op de wedstrijd. Het was erg rommelig. Maar DVC7 was wel beter. Dit drukte zich uit in een vroege voorsprong. Een goede bal op Marco v B, de keeper kwam uit, maar de bal leek te ver naar buiten te gaan. Maar Marco v B had iets moois in gedachte, hij wilde de bal over de uitgekomen keeper schieten. Dit mislukte echter, de bal ging laag over de grond. Maar toch verdween de bal in de goal, 1-0. Full Speed probeerde daarna wel wat terug te doen, maar had te weinig kwaliteit om het DVC7 echt moeilijk te maken. Aan de andere kant kreeg DVC7 wel wat kansjes, maar werd er niet echt geprofiteerde van de zwakte van de tegenstander. Halverwege de eerste heflt werd het toch 2-0. Een terugspeel bal op de keeper verwerkte de keeper niet goed. Marco v B ging goed door en pakte de bal van de keeper af en schoot de bal in het lege goal. Na deze goal was het even over met Full Speed, maar de score werd niet meer uitgebreidt.

Na rust zette DVC7 het overwicht door. Er werden weer kansen gecreerd. En er werd weer vroeg gescoord. Umberto dribbelde met de bal. Hij kon twee man alleen voor de keeper zetten, Ruben v L en Rino. Hij koos voor zijn zoon en Rino schoot de bal ook bekwaam achter de keeper, 3-0. De wedstrijd leek gespeeld. Full Speed leek niet meer bij machte om deze achterstand nog goed te maken. De wedstrijd bloedde ook een beetje dood. Full Speed kon niet echt en DVC7 geloofde het wel een beetje. DVC7 had nog wel de kans om de score uit te breiden, maar dit gebeurde niet. Full Speed kreeg ook wel wat kansjes maar geen grote. Tot een vrije trap op een meter of 20. Een Full Speed speler ging achter de bal staan. Hij krulde de bal over de muur heen, maar de bal was erg zcht en recht op Frans af. Een makkelijke prooi dus, maar niets was minder waar. Frans wilde de bal wegstompen, maar hij miste de bal en deze vloog het doel in, 3-1. Niks aan de hand. Maar vlak daarna ging Marco v T naar de verkeerde man. En geheel vrijstaande man op de rechter kant kreeg de bal en kon alleen op Frans af. Hij kon de bal voorgeven, maar hij schoot verrassend in een keer. Frans was kansloos, 3-2. De spanning was weer helemaal terug. Full Speed ging meer aanvallen en liet achterin veel ruimte open. Hiervan kon DVC7 profiteren. Rino ging er vandoor op de linkerkant. Hij kon de bal afspelen op Ruben v L, maar hij had ook ruimte om zelf te schieten. Hij schoot zelf, de bal belanden mooi in de goal, 4-2. Nu was de wedstrijd wel gelopen. Full Speed had er nu helemaal geen vertrouwen meer in en DVC7 liet zich niet nog eens het kaas van het brood eten. En zo werd de einduitslag 4-2.

Na afloop reageerde Marco v B: "Door mijn goals kwamen we makkelijk op voorsprong en leek de wedstrijd simpel te worden. Maar in de tweede helft vielen we een beetje in slaap en kwam Full Speed terug. Gelukkig hebben we de wedstrijd toch nog gewonnen!"

Opstelling: Frans, Marco v T, Erik, Dennis v W, Dennis K, Ruben D (46 Jeffrey), Martijn (46 Ruben v L), Umberto, Marco v B, Ferry (46 Rino), Peet.