Na de winterstop heeft DVC 7 nog niet goed gepresteerd. Er gingen twee wedstrijden verloren. Deze week stond er weer een moeilijke wedstrijd op het programma. Er moest uitgespeeld worden tegen de nummer twee van de competitie, Celeritas. Celeritas had pas een keer verloren, de rest van de wedstrijden waren gewonnen. DVC 7 moest aantreden zonder de laatste weken normale afwezigen. Walter, nu langdurig geblesseerd, Daniel, in Amerika en Peet waren afwezig. Ook de debutant van verleden wedstrijd Jeffrey was niet aanwezig door ziekte. Marco v B maakte wel weer zijn rentree, hij moest de laatste wedstrijd missen door een gebroken neus.

DVC 7 begon met Erik en Ruben v L in het centrum van de defensie, dit was verrassend. Dennis v W begon op de bank. Nadat Marco v T alle dooie vogels van het veld had verwijderd kon de wedstrijd beginnen. DVC leunde meteen op de defensie en kwam er moeilijk uit. Maar echt gevaarlijk werd Celeritas niet. De wedstrijd ging gelijk op. Celeritas was aanvallend iets sterker, maar DVC 7 gaf weinig tot niets weg. En af en toe brak DVC 7 er gevaarlijk uit. Maar de beste kansen waren toch voor Celeritas. Erik deedt het goed als voorstopper, hij haalde een bal van de doellijn af en hield de wedstrijd zo op gelijke hoogte. Celeritas zou toch nog in de eerste helft op voorsprong komen. Een dubieus doelpunt was het wel. Een diepe bal op een Celeritas aanvaller leek gewoon opgepakt te kunnen worden door Frans. In het duel tussen Frans en de aanvaller kreeg de aanvaller de bal mee. Of Frans de bal klemvast had was aan te twijfelen. De Celeritas speler kon de bal simpel in het lege goal tikken. De eerste helft verliep vervolgens in een gelijk opgaande strijd. En de ruststand was dan ook 1-0.

De tweede helft was Dennis v W in het veld gekomen voor Marco v T. Maar in de tweede helft kon DVC 7 het niveau van de eerste helft niet vasthouden. De bal kon voorin nooit echt vastgehouden worden en Celeritas kon naar hartelust aanvallen. Dit resulteerde in de 2-0. De wedstrijd leek na deze goal gelopen. Zeker toen een paar minuten later Dennis K veel te zacht terugspeelde op Frans. Maar er werd niet meteen gescoord, het leek er zelfs op dat de bal toch nog weggewerkt kon worden door Dennis v W. Maar in plaats van de bal ver weg te trappen, trapte hij de bal omhoog richting de goal. Een Celeritas speler kopte de bal simpel binnen, 3-0. Nu was de wedstrijd zeker gelopen. Het werd nog erger voor DVC 7. Een uittrap van Ruben v L werd gelijk teruggekopt en een Celeritas aanvaller kon doorgaan op de goal, hij speelde Ruben v L uit en gaf de bal voor. Door stond een medespeler van hem helemaal vrij, omdat Dennis v W niet meegelopen was. Deze speler kon de 4-0 binnentikken. Na deze goal schoof Ruben v L door naar het middenveld om toch nog wat van de wedstrijd te maken. Het resulteerde wel in wat kansjes, maar een echt overwicht werd niet gecreerd. Aan de andere kant kreeg Celeritas wel meer ruimte, de 5-0 was dus eigenlijk een logisch gevolg. DVC 7 kreeg nog wel de kans om de eer te redden. Een aanval via Ruben v L kwam bij Ferry terecht. Hij passde de bal naar Rino. Rino scoorde, maar de scheidsrechter had gefloten voor een overtreding die op Ferry was gemaakt. Een foute beslissing omdat Rino voordeel had en gewoon had gescoord. De vrije trap leverde niks op. Zo ging de derde op een volgende wedstrijd verloren.

Na de wedstrijd gaf Martijn zijn reactie: "We hebben weer verloren, sinds mijn komst hebben we nog niet echt veel punten gehaald. Nou ja, volgende week beter!!!"

Opstelling: Frans, Dennis K, Erik, Ruben v L, Marco v T (46 Dennis v W), Umberto, Martijn, Ruben D, Rino, Ferry, Marco v B.