Vandaag moesten de helden van dvc7 op bezoek gaan bij RKDEO. Deze wedstrijd werd goed bezocht door dvc7 aanhangers. Dvc7 wordt steeds populairder. Vandaag waren er verschillende vriendinnen, vrienden en familieleden van dvc7 helden aanwezig. De sfeer rond het veld was dus wel goed.

Dvc 7 begon met een zeer verrassende opstelling. Doordat Dennis W op de bank begon, had de leider Aad, een 3-4-3 opstelling uit de hoed getoverd. Al snel bleek dat deze opstelling niet werkte. De verdediging stond steeds niet goed. Dit werd gedurende de eerste helft gecorrigeerd doordat vooral Martijn meer terugzakte. Maar RKDEO begon de wedstrijd wel beter dan dvc7, maar echt gevaarlijk werden ze niet. Tot dat een aanval over rechts voor de voeten kwam van een RKDEO-speler. Hij haalde uit van zo'n 20 meter en de bal verdween achter Frans in de kruising. Zo'n doelpunt zal hij ook nooit meer van zijn leven maken. Er was nog niks aan de hand voor dvc7. Maar er werden niet echt goede kansen gecreerd en de kansen die kwamen, werden gemist. Uit de counter probeerde RKDEO verder op voorsprong te komen. Uit een counter over links kwam de bal voor de goal. De bal werd ingekopt. Frans kon de bal makkelijk oprapen. Maar de bal glipte uit zijn handen het lege goal in, 2-0. Zo kwam R! KDEO makkelijk aan een doelpunt. De score werd de eerste heflt niet meer veranderd.

De tweede helft maakte Jeffrey zijn debuut in het team van dvc7. De tweede helft begon beter voor dvc7. Ze waren sterker dan RKDEO en ze gingen op zoek naar de aansluitingstreffer. Er kwamen kansen, maar ze werden niet benut. De tijd tikte maar verder. Op het veld namen de irritaties toe, tussen de spelers, maar ook om de scheidsrechter. Richting het einde van de wedstrijd probeerde dvc7 het nog een keer. Dit keer met succes. Een aanval over rechts kwam terrecht bij Jeffrey. Hij liep richting de goal en punterde de bal in de korte hoek. Deze bal was onhoudbaar voor de RKDEO-keeper, 2-1. Dvc7 geloofde er weer in en ze gingen hard op zoek naar de gelijkmaker. Maar dan zal je altijd zien dat er kansen aan de andere kant komen. Een diepe bal op de spits van RKDEO, die het duel met Dennis W aanging. Hij zette Dennis W op zij, volgens Dennis W te hardhandig en hij ging naar de grond. De RKDEO-spits liet deze kans niet onbenut en scoorde de beslissende treffer, 3-1. De dvc7! -spelers protesteerde fel tegen deze treffer. Ferry noemde de scheidsrechter ' zelfs' een thuisfluiter. Dit werd de man in het zwart allemaal te gortig en hij stuurde Ferry van het veld. Dit kwam de sfeer op het veld niet ten goede. Nu werd de scheidsrechter pas belaagd door alle dvc7-speler, hij kreeg het een en ander naar zijn hoofd geworpen. Maar de wedstrijd ging gewoon verder. Maar was in principe wel afgelopen. De dvc7-spelers waren gefrustreerd en konden aan de achterstand niks meer veranderen. 3-1 werd dus de eindstand.

Na afloop gaf Ruben v L commentaar: "De begin opstelling werkte niet, met drie verdedigers. En dan kom je ook zo makkelijk op achterstand. Toen het in de tweede helft 2-1 werd geloofde ik er wel weer in, maar dan krijg je zo makkelijk weer een doelpunt tegen. Ja en dan die scheidsrechter......"

Opstelling: Frans, Dennis K, Ruben v L, Marco v T, Umberto (45/Dennis W), Martijn, Erik, Ruben D, Peet (45/Jeffrey), Ferry, Rino.