Vandaag stond een topper op het programma. De nummer 1 DSO kwam op bezoek bij de nummer 3 DVC 7. Maar het zou een andere wedstrijd worden dan de sensationele 3-3 eerder het seizoen, dat stond van te voren al bekend. Toen deden de twee beste DSO spelers niet mee, en aan DVC 7 kant deden nu Daniel en Eric, in vergelijking met die wedstrijd, niet mee. Ook Walter was nog niet aanwezig, hij zal waarschijnlijk de rest van het seizoen bij het eerste blijven.

De wedstrijd begon en het leek eerlijk op de gaan. Er was niet echt een partij die er boven uit sprong. DVC 7 kreeg zelf de unieke mogelijkheid om op voorsprong te komen. Erik maakte een goede actie op de rechterkant, hij gaf de bal af aan Ferry. Ferry werd neergelegd en de scheidsrechter wees resoluut naar de penaltystip. Rino pakte de bal. Maar oog in oog met de DSO keeper faalde hij echter. Hij schoot op de paal. Nog was er niks aan de hand voor DVC 7. Maar DSO scoorde toen de 0-1 en daar gelijk achteraan de 0-2 en toen was het eigenlijk afgelopen voor DVC 7. Er kon niet echt meer een vuist gemaakt worden en DSO kwam steeds beter in de wedstrijd. Naderhand zeiden de DSO-spelers ook dat ze de beste wedstrijd van het seizoen hadden gespeeld. 0-2 was wel de ruststand.

Na rust was het echter niet beter van DVC kant. En DSO had een makkelijke middag. Bij DVC 7 werd er voorin geen ballen vastgehouden, het middenveld kon geen potten breken en de verdediging maakte onnodige fouten. DSO liep makkelijk uit naar 0-4. Toen kon DVC 7 nog wel wat terug doen. Via een aanval door Ferry kwam de bal bij Rino hij schoot simpel zijn achste van het seizoen binnen, 1-4. DVC 7 geloofde er even weer in. Maar toen DSO de 1-5 scoorde stortte het team in. DSO liep uit naar de eindstand van 1-7.

Na de wedstrijd gaf keeper Frans het volgende commentaar: "Dit seizoen heb ik nog niet zoveel hoeven vissen. DSO combineerde veel beter dan ons. Maar ja, hoe had de wedstrijd gelopen als we die pingel in de eerste helft wel hadden gemaakt......"

Opstelling: Frans, Ruben v L, Dennis K, Marco v T, Erik (Ruben D /45), Dennis v W, Martijn, Peet (Marco v B /45), Umberto, Rino, Ferry.