Eindelijk was het dan zover. Na een winterstop van enkele maanden moest DVC 7 weer eens voetballen. De tegenstander was DHL 6 dat eerder het seizoen met 2-1 verslagen was. In die wedstrijd raakte Marco v B geblesseerd. Deze wedstrijd maakte hij zijn rentree. Wel miste DVC 7 Eric, wegens een blessure, Walter, uitgeleend aan het eerste , Daniel, voor zijn werk in Amerika en Peet. DHL leek vooraf een lekkere tegenstander om de tweede seizoenshelft tegen te beginnen, ze hadden maar 9 man.

De eerste helft begon Marco v T op de bank. Al snel bleek dat DVC 7 wel eens een makkelijke middag kon hebben. De tegenstander was met 9 man een stuk minder de de 11 man van DVC 7. Er verder veel kansen gecreerd, maar de afronding was rond uit slecht. De beste kansen waren voor Rino, maar hij had het vizier niet op scherp staan. Ondanks de vele kansen en de twee man meer kon DVC 7 maar niet op voorsprong komen. Toch kwam DVC 7 nog in de eerste helft op voorsprong. Laatste man Ruben v L, die veel mee naar voren ging, ontving een steekballetje van Ferry. Ruben v L maakte dankbaar gebruik van de ruimte die hij kreeg en hij schoof de bal langs de keeper, 1-0. Was door dit doelpunt de ban gebroken? Nee, DVC 7 ging gewoon door met kansen verprutsen. Ook werd de lange bal te vaak gehanteerd, terwijl er heel veel ruimte was op de rechterkant. DHL daarintegen was geen een keer echt gevaarlijk geweest voor Frans. Zo werd de ruststand dus 1-0 in het voordeel van DVC 7.

De tweede helft kwam Marco v T erin voor Dennis K. Het beeld van de tweede helft was niet anders dan dat van de eerste helft. DVC 7 kreeg kansen maar verprutsde die ook weer. Rino, Ferry, Martijn, Ruben D en Ruben v L (4 vrije kopkansen) miste de scherpte om trefzeker te zijn. Aan de andere kant pakte de omzetting in de verdediging niet goed uit. DHL had aanvallend steeds een mannetje meer en dat terwijl ze twee man minder op het veld hadden staan. Maar echt gevaarlijk werden ze niet aan het begin van de tweede helft. DVC 7 ging verder op zoek naar de tweede treffer. Halverwege de tweede helft ging Rino door in het strafschopgebied. Hij werd van achter licht aan getikt, maar dat bracht hem wel uit balans. Een penalty was het gevolg. De DHL protesteerde hevig, maar de pingel was terecht toegekend. Rino ging zelf achter de bal staan en hij schoot eindelijk de tweede treffer binnen, 2-0. Vanaf dat moment ging DVC 7 er te makkelijk over denken. Toch werden er nog genoeg kansen gecreerd. Ferry passeerde zijn man aan de rechterkant, hij liep het strafschopgebied binnen en werd neergelegd. Weer een penalty, weer werd er hevig geprotesteerd door de DHL-spelers, maar ook deze penalty was terecht. Nu ging Ferry achter de bal staan. Hij faalde echter jammerlijk. Hij schoot de bal zwak in en de keeper kon redding brengen.

Uit deze misser putte DHL kracht en uit een uitval konden ze de spanning terug brengen in de wedstrijd. Een DHL aanvaller wist alleen voor Frans wel het doel te vinden, 2-1. Er was nog niks aan de hand voor DVC 7. Maar door een misser van Dennis v W kwam DHL op gelijke hoogte. Een hoge bal naar voren werd door Dennis v W verkeerd beoordeld. Hij liet de bal lopen voor Ruben v L die daar helemaal niet stond. De DHL-speler profiteerde van deze fout en was weer trefzeker, 2-2. Zou het dan gebeuren dat DVC 7 tegen 9 man zou gelijkspelen. Er viel zelfs nog een speler van DHL geblesseerd uit. En DHL moest verder met 8 man. DVC 7 ging wanhopig op zoek naar de winst. Een aanval door het midden via de debuterende Martijn, kwam via de kluts voor de voeten van Ruben v L. Hij behield het overzicht en gaf de bal op maat voor. Ferry kon simpel binnen koppen, 3-2. Dit was de beslissing in de wedstrijd, DHL gaf op. DVC liep nog verder uit. Ferry ging op de keeper af, hij was niet egoistisch en gaf de bal af aan de vrijstaande Rino. Rino schoot prachtig zijn zevende van het seizoen en DVC's vierde van de dag binnen, 4-2. Dit werd ook de eindstand.

Na afloop reageerde aanvoerder Ruben v L als volgt: "Het was onze eerste wedstrijd sinds november, we miste wedstrijdritme. Het ging niet echt zoals we gehoopt hadden. Maar we moeten tevreden zijn met de uitslag. Weer een winst erbij, maar echt goed was het niet."

Opstelling: Frans, Marco v B, Ruben v L, Dennis K (Marco v T/45), Erik, Dennis v W, Martijn, Ruben D, Umberto, Rino, Ferry.