Na de moeizaam gewonnen wedstrijd tegen het laaggeklasseerde RKDEO, stond vandaag de wedstrijd tegen Full Speed op het programma, de nummer laatst van de competitie. Tot nu toe had Full Speed slechts 1 punt vergaard. Een ideale uitgangspositie dus voor DVC 7 om drie punten te pakken. De wedstrijd werd gespeeld zonder Marco v B., nog altijd geblesseerd en zonder Walter en Ruben D., die een bruiloft hadden in Zwitserland.

De wedstrijd begon zeer rommelig, met slecht spel van beiden kanten. Geen van beide partijen kon zich onderscheiden. Er werden wel wat kansjes gecreeerd, maar de spelers hielden zich meer bezig met de scheidsrechter. De scheidsrechter had voor de wedstrijd weer een half uur op zich laten wachten en hij floot ook niet goed. Hij gaf een gele kaart aan Ferry voor een opstootje. Ook een speler van Full Speed kreeg de gele kaart te zien, nadat hij Ferry op harde manier naar de grond had gewerkt. Het spel van DVC 7 werd er niet beter van. In plaats dat de spelers met z'n allen een stapje harder gingen lopen, werd er op het veld teveel gepraat tegen elkaar. Zo kon het natuurlijk nooit beter worden. Het was daarom ook geen verrassing dat de rust met een 0-0 stand werd bereikt.

De tweede helft moest beter. Er werden geen wissels toegepast bij DVC 7. In de tweede helft was DVC 7 wel iets beter dan in de eerste helft en werden er weldegelijk kansen gecreeerd. Maar deze waren niet besteed aan de DVC 7 spelers. Maar de wedstrijd was nog steeds van een zeer laag niveau. En geen van beide teams verdiende de overwinning. Toch kwam Full Speed op voorsprong. Dennis v W. speelde een bal terug op de al uitgekomen Frans. Frans kon de bal niet meer onder controle krijgen. De bal werd door een Full Speed speler afgepakt en in het lege doel gewerkt, 1-0. Het leek erop dat DVC 7, nota bene tegen de nummer laatst, voor het eerst dit seizoen ging verliezen. Nog een keer ging DVC 7 in de aanval, op zoek naar de gelijkmaker. Weer werden er wat kansjes gecreeerd en Full Speed werd terug gedwongen. Uit een vrije trap van Dennis v W. kreeg, de geheel vrijstaande Eric de bal op zijn hoofd. Hij kopte de bal simpel in het doel, 1-1. De gelijkmaker was vlak voor tijd en DVC 7 ging nog een keer op zoek naar de winst. Maar deze werd niet gevonden en dat zou ook niet terecht zijn geweest. DVC 7 speelde zijn slechtste wedstrijd van het seizoen en liet daardoor twee dure punten liggen bij de hekkensluiter. Het gat met de koploper, Celeritas wordt zo wel erg groot.

Na de wedstrijd reageerde doelpuntenmaker Eric dan ook erg teleurgesteld. Het enige wat hij uit zijn mond kon krijgen en dan quote ik was "iedereen was superslecht". Zo werd een troosteloze zondagmiddag in stijl afgesloten.

Opstelling: Frans, Marco v T, Dennis W, Ruben, Dennis K, Erik, Daniel, Eric, Umberto, Ferry, Rino.