Vandaag stond DVC 7 - RKDEO 7 op het programma. Om de goede reeks voort te zetten, moest DVC 7 ook deze wedstrijd winnend afsluiten. RKDEO had deze competitie wel wat puntjes bij een gesprokkeld, maar was ergens in de middenmoot terug te vinden. Een goede kans dus voor DVC 7 om weer drie punten te pakken.

DVC 7 begon goed aan de wedstrijd. RKDEO werd gelijk goed vastgezet en DVC 7 ging gelijk op zoek naar een treffer. Deze werd ook snel gescoord. Walter schoot uit een vrije trap de 1-0 binnen en er leek niks aan de hand. Dat dit zo was bleek ook uit de snelle 2-0. Marco v T. wilde een voorzet geven, maar de bal viel via de paal in het goal. De spelers van RKDEO hadden toen geen vertrouwen meer dat er een positief resultaat gehaald kon worden. Ze werden echter weer terug in de wedstrijd gebracht. Dennis v W. speelde de bal bij het uitverdedigen precies in de voeten van een RKDEO speler. Hier profiteerde zij van en de 2-1 was een feit. Er was nog niks aan de hand voor DVC 7. Ze waren de betere partij. Maar weer een defensieve blunder zorgde voor de gelijkmaker. Dennis K. kan de bal simpel terug spelen naar de keeper, maar verzuimde dat en zocht de moeilijke oplossing. Hij wilde z'n tegenstander uitspelen en verloor zo de bal. Weer profiteerde RKDEO van dit foutenfestival en scoorden 2-2. Dit was ook de ruststand.

In de tweede helft kwamen Eric en Ruben v L. in het veld. DVC 7 ging gelijk weer op zoek naar de voorsprong. Na een grote kans voor Rino kreeg DVC een corner. Eric ging achter de bal staan en hij legde de bal precies op het hoofd van de vrijstaande Walter. Hij faalde niet en knikte simpel de 3-2 binnen. En zo was er weer de voorsprong voor DVC, was de wedstrijd nu dan gelopen? Nee dus, heel snel na de voorsprong brak RKDEO uit. Door verkeerd op buitenspel spelen van de DVC defensie, kon een RKDEO aanvaller alleen op Frans af. Ook hij faalde niet en scoorde de 3-3. Na de 3-3 was het kans na kans voor DVC, met wat gevaarlijke uitvallen van RKDEO. Er was toch eigenlijk maar een partij die de voorsprong verdiende en dat was DVC. De voorsprong kwam er ook. Weer uit een corner werd er gescoord. Eric legde de bal nu bij de tweede paal en daar stond Walter weer helemaal vrij. Hij kon daar simpel zijn derde van de dag en de vierde voor DVC 7 binnen koppen, 4-3. Na deze goal verzuimde DVC het echter af te maken, waardoor RKDEO steeds bleef geloven in meer. Kansen waren er volop, maar deze waren niet besteed aan Umberto, Rino, Ferry, Eric en Ruben D. Zij konden niet scoren. Gelukkig voor DVC, kon RKDEO ook niet meer scoren en bleef de 4-3 op het bord staan. En kunnen er weer drie punten bijgeteld worden.

Na de wedstrijd reageerde aanvoerder Walter met gemengde gevoelens. "Dit was onze slechste wedstrijd tot nu toe. Verdedigend maakte we teveel fouten en voorin werden er teveel kansen gemist. Maar ja, toch drie punten en daar zijn we blij mee. Nu maar aan de pils en vergeten deze wedstrijd."

Opstelling: Frans, Marco v T., Walter, Dennis v W. (Ruben v L./45), Dennis K., Ruben D. (Daniel/75), Daniel (Eric/45), Erik, Umberto, Ferry, Rino