Na de twee overwinningen van DVC 7 waren de verwachtingen nog hoger gespannnen. Kon het waar zijn dat DVC 7 dit jaar voor de titel zou kunnen gaan. Eerst stond de wedstrijd tegen DHL nog op het programma. DHL, die in de voorgaande jaren steeds te sterk bleken te zijn, hadden 4 punten.

De eerste helft stonden Walter, Erik, Marco v T. en Rino wissel. Het leek er dus op dat niet de sterkste 11 aan de wedstrijd begonnen. Dit bleek ook snel. DHL was de eerste helft de betere partij. DVC 7 Kan voorin de bal niet vast houden en er werden dus weinig kansen gecreëerd. DHL kreeg daarintegen wel veel kansen. De beste kans was toen een speler van DHL een kans voor open doel overschoot. Dit was een helft om snel te vergeten voor DVC 7.

De tweede helft begon DVC 7 met een sterker team. De wissels hadden een positieve invloed op het spel. DVC 7 kwam beter in het spel en er werden ook kansen gecreerd. Na een splijtende aanval door het midden van de DHL defensie gaf Ferry de bal aan Erik, hij gaf de bal direct aan Rino die alleen voor de goal kwam. Hij liet dit buitenkansje niet onbenut. Hij schoof de bal langs de DHL keeper en tekende de 0-1 aan. Dit was een voorteken voor wat er nog te wachten stond. DVC 7 was de betere partij, maar aan de andere kant scoorde DHL. Dit gebeurde echter vanuit buitenspelpositie. Dit doelpunt werd terecht door de scheidsrechter afgekeurd. DVC 7 pakte de draad weer op. Eric kwam door een pass van weer Erik alleen voor de keeper. Rino pakte de bal af van Eric en hij schoot de 0-2 onberispelijk binnen. De wedstrijd leek beslist. DVC 7 kreeg kansen om de voorsprong uit te breiden. De grootste kans kreeg Woggie. Hij faalde alleen voor de keeper.

DHL raakte gefrustreerd door de achterstand. De doorgebroken Ferry werd neergehaald, dit had een rode kaart moeten zijn. Ook Ruben werd onnodig onderuit gehaald door een DHL aanvaller. De stemming in het veld werd grimmiger, maar de scheidsrechter trad niet op. DVC 7 begon wat slordiger te voetballen en dit resulteerde in een tegentreffer. Een voorzet vanaf links werd doorgekopt door Rino en een DHL aanvaller kon de bal makkelijk achter Frans plaatsen. De 1-2 maakte wedstrijd weer spannend. Maar echt gevaarlijk werd het niet meer voor het DVC doel. Een keer ging er nog een DHL speler over de schreef. Hij werd geblokt door Marco v T en reageerde zich hierna af door Marco te duwen en hem met een soort Ippon op de grond te werpen. DVC 7 hield het hoofd koel en speelde de wedstrijd goed uit, om de derde overwinning op rij te behalen.

Na de wedstrijde reageerde de aanvoerder van DVC 7, Walter, als volgt: "Het was een lastige wedstrijd en we wisten dat we de afgelopen jaren hier niet gewonnen hadden. We begonnen niet echt goed, maar we pakten de draad goed op in de tweede helft. Na de 0-2 was de wedstrijd eigenlijk gespeeld. Er waren echter een paar spelers van DHL die niet tegen hun verlies konden en daardoor lieten wij ons een beetje intimideren. Maar na de 1-2 pakten we het weer op en speelde de wedstrijd makkelijk uit om die drie punten weer te pakken."

Opstelling: Frans, Marco v. B (Marco v T. /45), Ruben, Dennis v W., Dennis K. (Walter /45), Ruben D. (Erik /45), Daniel, Umberto, Eric, Ferry, Peet (Rino /45).