Het was een regenachtige zondagmorgen. DVC 7 moest aantreden tegen Delft 9. Na de 0-1 overwinning op SEP waren de verwachtingen bij DVC 7 hoog gespannen. Delft 9 was in de voorgaande jaren een lastige tegenstander gebleken, waar DVC 7 bijna nooit een positief resultaat tegen kon halen. Nu moest het beter.

De eerste helft bleek al gelijk dat DVC 7 gegroeid was in vergelijking met vorig jaar. De strijd ging gelijk op en beide kanten creëerden kansen. De beste kansen waren voor DVC 7. Dennis v. W kreeg drie schietkansen, maar schoot alle drie ver naast het doel. Rino had misschien wel de beste kans van de eerste helft. Nadat hij door Ruben v. L diep werd gestuurd kwam hij alleen voor de Delft goalie, Rino faalde echter in de afwerking. Aan de andere kant had Delft de beste kans door een blunder van Frans. Een makkelijk schot verdween bijna is het doel, doordat Frans niet goed genoeg optrad.

De ruststand was dus 0-0. Tijdens de rust werden er enkele wissels toegepast. Ruben D, Dennis v. W en Umberto werden gewisseld voor Eric v.d. H, Marco v. B en Daniel.

Deze wissels brachten wat meer balans in de ploeg. Maar de tweede helft begon niet zoals DVC 7 dat had verwacht. Na een gelijk opgaand begin, speelde Walter de bal te zacht terug op Frans. Een Delft speler zat er tussen en schoot de 0-1 binnen. Na deze achterstand stroopten de DVC spelers de mouwen op, om er toch nog een goed resultaat uit te slepen. Walter schoof wat meer naar voren om meer druk te zetten.

Deze wisseling kantelde de wedstrijd. DVC 7 kreeg een overwicht. Creëerden kansen en gaf achterin niks weg. Het resultaat van deze wisselingen kon niet uitblijven. Uit een corner van Marco v. B kopte Daniel de 1-1 snoeihard binnen. Na deze goal kreeg DVC 7 de wedstrijd in handen en gingen ze op zoek naar de overwinning. De ploeg kwam ook op voorsprong. Na een goede aanval over rechts, gaf Marco v. B weer een goede voorzet. Deze bal viel op het lichaam van Walter die de 2-1 op het scorebord aantekende. Na deze goal was de wedstrijd gelopen, Delft kwam met tien man te staan door een blessure en de verdediging van DVC 7 speelde zo goed dat zij geen enkele kans meer tegen zou geven. De eindstand werd nog 3-1 door een hoogstandje van Ferry. Hij lobde de te ver uit zijn goal gekomen keeper op een zeer fraaie manier. De wedstrijd werd makkelijk uitgespeeld en DVC 7 pakte in zijn tweede wedstrijd weer de drie punten.

De reactie van de aanvoerder van DVC 7, Walter na de wedstrijd was: "De wedstrijd zat na rust een beetje op slot. Beide teams wilde niet verliezen. Toen wij op achterstand kwamen, door mijn slechte terugspeelbal gingen wij druk zetten. Als je het dus op een positieve manier bekijkt, heeft die fout van mij geleidt tot een slotoffensief van ons die leidde tot de overwinning".

Opstelling: Frans, Walter, Ruben L, Marco T, Dennis K, Dennis W (Daniel /45), Erik, Umberto (Eric /45), Ruben D (Marco B /45), Ferry, Rino.