DVC WEER MET BEIDE BENEN OP DE GROND

Na de uiterst goed behaalde resultaten tegen respectievelijk DHC en RKDEO 10 zijn onze helden er niet in geslaagd om ook de derde wedstrijd van deze competitie naar zich toe te trekken. Na winst in de beker (1-4, red.) zat het er niet in om dit kunstje voor de tweede keer te klaren. Afwezigen vandaag waren; Stoop (afkickkliniek in Madrid), Erwin (ontstoken bovenlip) en Tarik (Cursus Chinees koken voor gevorderde ping pongers). Melvin was wel aanwezig maar daar bleef alles ook bij gezegd. Deze wedstrijd begon op het opmerkelijke tijdstip van 10:30.

DVC begon slap aan de wedstrijd. Oogde niet fris en men merkte dat Erwin en Tarik gemist werden achterin en op het middenveld. Full Speed was inmiddels na de vakantieperiode ook weer compleet en klaar om ook hoog te eindigen. Ook zij hadden hun eerste twee wedstrijden gewonnen en dit zou dan nu al een mooie "clash" worden. Uiteindelijk bleek Full Speed een stuk beter dan DVC te zijn. Al was het wel zo dat iedere kans die Full Speed ook wel heel erg gemakkelijk en met veel geluk werd afgerond.

In de tweede helft ging Jan eruit voor Fuut en Mario voor Melvin. Melvin trok het echter niet en kwam al gauw weer het veld uit en Jan ging weer terug het veld in. Het boodt echter geen soelaas. DVC was al vrijwel overlopen. De enige pluspunten waren dat Zwario een schitterende goal maakte en dat Baileys behoorlijk wat ballen nog uit het doel kon laten (ondanks de 6-1 nederlaag). Echter moest Baileys dit uiteindelijk wel verkopen met een middenhandsbreuk en zal nu 5 tot 6 weken in het gips zitten.

Al met al een rampenwedstrijd die men gauw moet vergeten. De nieuwe tegenstander is de niet onbekende SEP 4. Dit team heeft alle wedstrijden met 5 tegendoelpunten verloren. Een kansje voor DVC om zich te herpakken voordat de mini-break van 2 weken in gaat. Na deze twee weken 'vrij' wacht het team van Wippolder op DVC. Een mooie derby tegen de andere blauw-witten waarvan een aantal bekend zijn bij ons daar zij in de zomer nog wel eens mee komen trainen.

Niets is er aan de hand na deze nederlaag. DVC moest gewoon even met de billen bloot en weer terug in de schoenen terug stappen. Uiteindelijk is het een kwestie van de komende wedstrijden winnen en aansluiting blijven houden met de top. Dan kan men alsnog blijven dromen over een mooie top 5 plek... of misschien toch nog: "Kampioenen en hunnie lekker niet?".