Het was vandaag een merkwaardige dag: '10-10-10'. Allicht kon dit enigszins geluk brengen voor onze helden van DVC 4. DVC 4 gaat, naast de bekerwedstrijden, een zwaar seizoen tegemoet. Uit 3 wedstrijden wist men slechts 1 punt te bemachtigen tegen MSV '71 (3-3 red.). Er wordt nog altijd naar een overwinning gesnakt. De overwinningen die in de beker behaald werden kregen geen vervolg in het begin van de competitie. Men leek via Dennis Smink toch scherpte te hebben gevonden, aangezien er flink gescoord werd in de bekerwedstrijden. Echter is de scherpte zoek, worden ballen niet zuiver afgespeeld en zodoende wisten onze helden nog niet te winnen.

Deze zondag begon met een schitterende zon. DVC heeft zoals alle andere wedstrijden voldoende mensen op het veld en op de bank zitten. Afwezigen vandaag waren; Berkie (suiker snuiven) en Pluis (commentator bij Eredivisie Live). Marco van Tuyl was aanwezig maar te geblesseerd om te voetballen.

Wissels eerste helft: Fuut, Harmen, Dennis & Mini

Oosterheem stond laag genoteerd. De geplaagde tegenstander van DVC heeft ook nog geen enkele punt weten te pakken. Echter begon Oosterheem gelijk al druk te zetten in het begin van de wedstrijd. DVC had hier problemen mee maar wist stand te houden. Kans, na kans, na kans kreeg de thuisploeg. Uiteindelijk ging de bal er dan alsnog in. Dani was kansloos: 1-0. DVC schrok wel wakker. Aanvoerder Zwario besloot na 35 minuten om van het veld af te gaan en vieze aanvoerder Mini nam het stokje over. De laatste 10 minuten van de wedstrijd waren voor DVC. Ze begonnen druk te zetten. Dit resulteerde in een mega kans voor Mini. Hij presteerde echter om voor open goal op de lat te schieten. Gelukkig was Ricky dichtbij, hij had immers de aanval opgezet, en kreeg hij de bal via de lat in zijn voeten en liet Mini zien hoe het moest: 1-1. DVC was terug in de wedstrijd. Toch waren er meerdere dubieuze beslissingen van de scheidsrechter. Er werd 9 van de 10 keer voor buitenspel gefloten aan DVC kant terwijl dit in de ogen van de bezoekers vaak niet zo was! Dit resulteerde in meerdere praatsessies met de scheidsrechter. De ruststand bleef echter hetzelfde: 1-1.

Wissels tweede helft: Beppe, Zwario, Erwin & Witte

DVC wilde het tempo hoog houden zoals men deed in de laatste 10 minuten. Af en toe verzwakte DVC nog wel en werd het spannend achterin. Echter bleef de verdediging staan en liet Dani niets meer door. Er waren nog wel veel kansen voor DVC de tweede helft maar was het duidelijk zichtbaar dat DVC scherpte mist. Ook de scheidsrechter bleef veelal fluiten voor de thuisploeg. Dit was overduidelijk nadat Ricky gevloerd werd in het 16-meter gebied en DVC een loepzuivere penalty werd onthouden. Geklaag van de vieze aanvoerder Mini werd weggewimpeld met : "Dan fluit jij toch?" en "Nog 1 opmerking en je kan het veld verlaten!". Vol ongeloof en vol onbegrip voetbalde DVC door. Kansen voor Oosterheem kwamen er ook nog wel maar ook zij konden geen doelpunt maken.

DVC behaalde zijn 2e punt maar het voelde als 2 verliespunten. "Er moet meer getraind worden op afwerking en scherpte" waren de wijze woorden van onze helden aan elkaar. Dus weet men wat er te doen staat op de komende trainingen. De volgende wedstrijd zal zwaar worden voor onze helden. Er wordt gespeeld tegen Graaf Willem II VAC 8. Zij staan stevig op de tweede plaats. DVC is door in de beker en kan zich klaarmaken voor de wedstrijd tegen HMSH uit op 24.10.2010.

Het enige heugelijke feitje dit seizoen, tot nu toe, is dat Ricky en Angelique een dochter hebben genaamd Jenna. Namens iedereen van DVC 4 , en aanhang natuurlijk, van harte gefeliciteerd!!