De tweede competitiewedstrijd stond vandaag op het spel. Er zou gespeeld worden om 12:00 in het welbekende dorpje De Lier (naast Delft). Rond 11:00 kwamen er al verschillende DVC 4 - spelers aandruppelen om erachter te komen dat Lyra wel een grote club was maar niet op zondag. Welgeteld 1 elftal speelt op zondag. Afwezigen deze middag waren: Fuut(Fiducie-bijeenkomst), Truub, Erwin & Pluis (alledrie op de Turkse gay Cruise Al Shabab). Zwario was aanwezig maar wederom in de rol van Coach. Ricky was gelegenheids aanvoerder aangezien Zwario in de Dug-Out zat en vieze aanvoerder Mini was wissel.

Wissels 1e helft: Tuyl, Zwario en Mini

Lyra was een bij elkaar gesprokkeld bejaardenteam van spelers uit de jaren '40 t/m de jaren '99. Er was een jonge speler met nummer 8 die vrij rap was. Deze nummer 8 werd een vervelende speler voor menig DVC 4 speler. DVC bleek een off-day te hebben want geen enkele kans van Beppe of Dennis Smink ging raak. Het was echter Witte die bijna, in zijn eigen dorp nota bene, de bal in de kruising schoot. De bal vloog echter net over. Lyra scoorde twee keer tegen het einde van de wedstrijd. '37 - 1-0 & '40 - 2-0.

In de rust gingen Rene en Harmen eruit. Zwario bleef wissel.

Lyra bleef op de aanval spelen en de wissels die gemaakt waren bleken een doorn voor het gehele middenveld te zijn. Lyra scoorde snel en DVC zag de bui hangen. Na de 5-0 van Lyra begon DVC het licht te zien. Beppe kon uithalen uit een vrije trap en via de been van een speler van Lyra ging de bal in het doel: 5-1. Lyra werd wakker en begon weer te voetballen: 6-1. Het was Mini die ook nog enigszins iets terug kon doen. Mini kreeg de bal van Harmen aangespeeld in het midden en Mini draaide om zijn as en schoot met een listig balletje in het doel: 6-2. Dit was tevens de eindstand.

Dit was een ander beeld van de afgelopen wedstrijd. DVC speelde vorige week met meer overtuiging. Iets wat hopelijk in de volgende thuiswedstrijd tegen Quick wel weer te zien is.