Na de bekerwedstrijden (waarin DVC volgens voetbal.nl door is) werd het tijd om voor de competitie te spelen. DVC had de laatste bekerwedstrijd tegen Hoekpolder aan één helft genoeg omdat de tegenstander de tweede helft niet meer wilde spelen. Hierdoor ontbrak er bij een aantal wissels toch nog wedstrijdritme. Afwezigen deze ochtend waren: Dani (Bellenblaas wedstrijd in Gent), Berkie (Nieuwe casting als Stringmodel), Pluis (kwam later wel even kijken) en Zwario(beide helften aanwezig als coach).

Wissels 1e helft: Woggie, Beppe, Dennis Smink.

De wedstrijd begon al gelijk sterk. Beide ploegen waren op zoek naar elkaar. Het was aftasten geblazen. Men was sterk aan elkaar gewaagd. Het was MSV dat de voorsprong nam na 20 minuten: 0-1. Truub deed wat hij de eerste helft moest doen. Uitstekend keepen. Echter kon hij aan deze goal niets doen. Niet veel later was het Rene die op het doel afging en richting de keeper liep. Echter schoot hij ietsje de bal te ver naar voren maar hij kwam panklaar te liggen bij Mini. Mini twijfelde niet en haalde uit in de verre rechteronderhoek: 1-1. DVC was terug in de wedstrijd. Voor de rust maakte de MSV keeper een fout en Dennis Smink kon hiervan profiteren: 2-1. Dennis bleek wederom een goede aanwinst te zijn.

In de rust werden Witte, Laar en Erwin gewisseld.

DVC begon iets de dromerig aan de tweede helft en dit resulteerde in een snel doelpunt voor de gasten: 2-2. DVC was wakker geschud en had door dat het anders moest. Volop de aanval vlogen de kansen van Beppe en Dennis Smink naast. Echter ging het toch goed! Beppe gaf de bal mee aan Dennis Smink en Dennis rondde netjes af: 3-2. DVC had de voorsprong terug. De wedstrijd leek van hoog niveau want MSV bleef zoeken naar de gelijkmaker. DVC probeerde het vol te houden maar het mocht niet baten. Het was MSV wat vlak voor het einde van de wedstrijd de 3-3 kon maken en de eindstand zo kon bepalen.

De eerste competitiewedstrijd leverde direct mooi voetbal op.
Dennis Smink blijkt, zoals in de bekerwedstrijden, een scorend vermogen voorin te zijn. Iets wat DVC de afgelopen jaren toch zo nu en dan mistte. Hopelijk kan DVC dit voortzetten in de komende wedstrijden.