De derde en misschien wel laatste bekerwedstrijd van DVC 4 stond op het programma. Om toch door te komen moesten onze helden winnen van Hoekpolder uit Den Haag. Er waren maar liefst 18 aanwezigen (iedereen dus!) deze ochtend. Aanvoerder Zwario was ook aanwezig maar heeft nog teveel last van zijn knie om mee te spelen. Vieze aanvoerder Mini zal daarom zijn taken op het veld overnemen en Zwario zal als Coach langs de zijlijn staan.

Wissels 1e helft: Moreno, Erwin, Fuut, Ricky, Pluis & Berkie

DVC begon sterk aan de wedstrijd maar Hoekpolder ook. Dit resulteerde in een soort van degengevecht. Hoekpolder bleek het vaak niet eens te zijn met de scheidsrechter. Dit geheel onterecht als er gekeken werd naar de gefloten beslissingen. DVC bleef voetballen tegenover de frustraties van Hoekpolder die zij weer hadden tegenover de scheidsrechter. Deze frustraties van Hoekpolder waren enigszins begrijpelijk omdat ze met 10 man kwamen opdagen. DVC kon hiervan profiteren en Harm zette Dennis Smink in positie om te scoren: 1-0. Hoekpolder bleef discussieren met de scheidsrechter en na een buitenspelbeslissing besloot de aanvoerder van Hoekpolder om het veld af te stappen. Na enig gemompel van de andere spelers besloten ook zij het veld te verlaten.

DVC baalde hiervan want naast de discussies voetbalde DVC goed! Het was duidelijk dat de helden op elkaar ingespeeld raken en dit resulteert in steeds betere uitslagen. Helaas werd deze wedstrijd na 35' minuten voetbal gestaakt door de tegenstander. DVC zelf ging trainen met de wissels die niet gespeeld hadden. Het regende hard maar dit deerde het merendeel van onze helden niet.

Op de website van de KNVB zijn alle bekeruitslagen van Hoekpolder 5 verwijderd.

Conclusie: DVC 4 eindigt als nummer 1 in de poule en zal verder bekeren.
De laatste keer dat dit gebeurde was in het seizoen 2004/2005. Het eindresultaat van dat jaar zit nog altijd vers in het geheugen van de spelers die destijds ook speelden...

Wat gaat er allemaal gebeuren in komend seizoen?
Eerst maar eens voetballen in de eerste competitiewedstrijd thuis tegen MSV op 19.09.2010