Afwezig zondag 5 september : Beppe, Dani, Dennis, Harm, Mini en Pluis

Wissel : 1e helft Berkie en 2e helft Woggie

DVC begon goed aan de bekerwedstrijd en dat resulteerde in een paar goede kansen. Helaas als je de kansen niet afmaakt dan maakt de tegenstander hem vaak wel. Uit een dwarrel schot ( weg is weg ) van DVC schoot een speler van CWO wel heel precies in de kruising over Truub heen, die overigens goed keepte in de 1e helft. Het antwoordt kwam van Rene, in de spits draaide hij weg naar rechts en schoot hem strak diagonaal in de linkerhoek.
Nog een opvallend feit in de 1e helft is dat de scheids een slaande beweging van de rechtsback niet zag, later zou deze persoon zich nog een keer negatief in de kijker spelen.

Na de thee kwam Berkie erin en ging DVC op zoek naar de 2e goal. Na goed positie spel kwam de bal voor de voeten van Erwin die geen seconde twijfelde en uithaalde. Via de binnenkant van de linkerpaal vloog de bal erin..... Yes 1-2 voor DVC !! Zwario wisselde in de 2e helft met Woggie omdat die tekeer ging in de dug out.
Toen trok CWO de snoeptrommel open en passeerde Witte 2 maal. Er bekroop mij enigzins het gevoel dat sommige jongens bij CWO niet standaard in dit elftal spelen.
Opnieuw raakte de rechtsback van CWO in een psychose, hij maakte een overtreding op Rene. En begon daarna als een wilde op hem in te slaan, de scheids stuurde hem eruit en Rene kreeg als toetje geel ?????. Hopelijk stopt zo iemand gewoon met voetballen.
Enfin, in de laatste 5 minuten profiteerde Ricky van een misverstand tussen de laatste man en de keeper, hij kopte raak toen de bal opsprong tussen de keeper en de laatste man.
Onder een strak blauwe hemel met 3 boeiings per uur vlak boven het veld namen we een puntje mee naar Delft, nog steeds ongeslagen en op titelkoers gaan we woensdag oefenen tegen Semper Altius om 20.00 uur. En we gaan meemaken of er nog iemand een krat bier gaat betalen?!