Een nieuw seizoen, nieuwe tegenstanders, nieuwe kansen, vernieuwe website en een aantal nieuwe spelers. Dit allemaal vóór de transfersluiting van 31.08.2010. DVC 4 heeft groots ingekocht en met een totale selectie van 18 man moet men dit jaar weer voor een kampioenschap kunnen gaan. Dit resulteerde de afgelopen weken in verschillende records op de trainingen. Ook omdat een aantal spelers van Wippolder fit wilden blijven en daarom bij de helden van DVC 4 kwamen trainen. Twee weken terug bleken er zelfs 22 man aanwezig te zijn. Ongekend en nog nooit eerder voorgekomen in de geschiedenis van dit elftal. Dit gaf veel morele steun voor de eerste bekerwedstrijd tegen Quick 10. De enige ontbrekende spelers waren Dani (Snuffelstage bij Rabbi's Rimmhouse) en Berkie (Mosselmanuitvoering op uitmarkt). Dit hield in dat het welbekende elftal van de afgelopen jaren aangevuld werd met een aantal nieuwe mensen; Rene (deed vorig seizoen ook al min of meer mee maar is komend seizoen een vaste waarde), Harm (idem) en Dennis Smink (de broer van Ricardo die na één jaar rust weer graag wilde voetballen).
Verder zijn alle helden weer aanwezig zoals altijd. (De nieuwe website laat zien onder statistieken (links) wie er precies aanwezig was en wie er wissel is geweest)

Wissels 1e helft: Tuyl, Rene, Pluis, Harm & Mini

De wedstrijd begon sterk. Beide tegenstanders waren aan elkaar gewaagd. Het was Dennis Smink die, bij zijn debuutwedstrijd, het openingsdoelpunt maakte voor het seizoen 2010/2011. Op voorgeven van Beppe kon hij simpel en hard afmaken: '28 - 1-0. DVC ging door en bleef goed voetballen. Ongeveer 10 minuten later verdubbelde DVC de voorsprong. Een uittrap van Ricky viel achter de verdediging. Dennis S en de Quick keeper gingen op de bal af. Dennis was hier het meest doortastend en kon zijn tweede doelpunt van de dag aanteken: '40 - 2-0. Niet veel later maakte Fuut een eigen doelpunt: '42 - 2-1. Echter was het antwoord van DVC een ongelooflijke lob van de kersverse aanvoerder van komend seizoen. Zwario liep naar de doelman toe en schoot de bal hoog over de keeper heen in het dak van het doel: '44 - 3-1. De eerste helft bleek gewonnen door DVC.

Wissels 2e helft: Witte, Laar, Moreno, Dennis S, Zwario (c)

In de tweede helft wisselden Ricardo en Beppe van plaats. Ricky was keeper in de 1e helft en Beppe zou de handschoenen overnemen in de tweede helft. Dat Ricky los was merkte de tegenstander al snel. Binnen twee minuten scoorde Rick via rechts: '47 - 4-1. Het was een schok voor Quick want Rene kon na een slepende beweging het 5e doelpunt aantekenen van de wedstrijd: '49 - 5-1. DVC werd te euforisch en hier haakte Quick goed en snel op in. Binnen 10 minuten scoorde Quick 2x: '53 - 5-2 & '58 - 5-3.
Dit was echter niet het einde. Witte & Pluis hadden met elkaar afgesproken om ieders helft voor de helft te spelen. Nog voordat Witte gewisseld zou worden scoorde Pluis, via een bijna onmogelijke hoek, op een Suarez manier: '70 - 6-3. De wedstrijd was gespeeld. Echter was het Fuut die zijn -1 al van dit seizoen kwijt wilde raken. met een 1-2-tje liep Fuut samen met Ricky naar voren. Fuut liep naar het midden en Ricky gaf de bal aan Fuut. Fuut scoorde warempel het tiende en laatste doelpunt van de wedstrijd: '80 - 7-3.

DVC oogde sterk en voetballend! Met de versterkingen die DVC 4 binnen gehaald heeft lijkt het team aangesterkt te zijn. Nu Eerk van Leeuwen en Fransz beiden het heldenelftal verlaten hebben, zijn deze plekken goed opgevuld! Nu maar hopen dat DVC deze vorm kan vasthouden en dat men aan het begin van de competitie weer met een goed elftal kan beginnen.