Deze week kwam Delft 9 op bezoek. Vantevoren waren de gemoederen nog gespannen, dit had een kritieke wedstrijd kunnen worden. Niets bleek minder waar. DVC 4 liet compleet en totaal geen spaan heel van Delft. Compleet afgeramd dropen de bezoekers af! DVC 4 maakte er met een 8-2 eindstand een doelpuntenfestijn van.

De eerste helft werden de verschillen gemaakt. Het "nieuwe" beleid werd voor de eerste maal dit seizoen toegepast en met groot succes. Delft werd op alle fronten afgebluft. Op het middenveld werden alle duels gewonnen door DVC 4, de aanvallers van Delft konden geen potten breken tegen het verdedigingsblok van DVC 4 en de aanvallers van DVC 4 maakte op haar beurt de verdedigers van Delft compleet gek!

Met vier doelpunten van Walter van der Helm, twee van zijn broer Eerc, een van Erwin "Wennemars" Wennekes en een van Martijn "Beppe" van den Houten kwam DVC 4 tot een totaal van 8. De grootste overwinning van het seizoen was een feit.

Met 12 punten uit 5 wedstrijden heeft DVC 4 de enige misstap tegen RKDEO redelijk hersteld. Eerst maar even een lekker weekendje naar Center Parcs en daarna weer fris en fruitig er tegenaan!