Het gebeurt niet elke dag dat DVC 4 tegen een eerste elftal aan moet treden. Onze jongens waren daarom ook extra gemotiveerd. De verloren wedstrijd van verleden week moest rechtgezet worden. Op papier was dit een lastige wedstrijd. De tegenstanders hadden beide voorgaande wedstrijden gewonnen.

Walter van der Helm was er voor de eerste keer dit seizoen bij. De voorgaande twee wedstrijden was hij nog op vakantie. Hij was gebrand een stempel op de wedstrijd te drukken. De geruchten over het feit dat hij "geen" echte spits was wilde hij de kop indrukken.

Met zijn 4 doelpunten heeft Walter de critici de mond gesnoerd. De vijfde goal werd door een lepe kopbal van Dennis "Woggie" van Woggelum op het scorebord gezet. De uiteindelijke uitslag kwam op 5-3 voor onze helden, voor het publiek een aantrekkelijke wedstrijd.

Door deze overwinning kan DVC 4 weer even omhoog kijken. Oosterheem 1 dat toch als een kandidaat voor de titel wordt gezien is redelijk gemakkelijk verslagen. Gelukkig hebben ook andere naaste kandidaten punten laten liggen zodat DVC 4 weer in de top drie te vinden is.