Het was weer een rustige zondagochtend en DVC moest thuis spelen tegen kampioenskandidaat Gr.WII VAC 8. Er waren weer een hoop aanwezigen. Slechts Ricky was niet aanwezig. Zoals iedereen weet is hij net vader geworden en kon daarom niet aanwezig zijn.

Wissels eerste helft: Woggie, Rene, Fuut, Berkie, Tuyl en Mini

De eerste helft begon stroef. DVC wist dat de bezoekers goed waren en voetbalde daarom zeer verdedigend. Echter kwam Gr. WII er slechts twee keer goed door en beide kansen werden afgerond: 0-2. Gr. WII VAC 8 bleek een scherpe tegenstander. DVC kreeg wel wat kansjes maar kon niets afronden. Zoals in de afgelopen wedstrijden te merken was, lukte het nu weer niet om een doelpunt te maken. De ruststand bleef in het voordeel van Gr. WII.

Wissels tweede helft: Truub, Zwario, Laar, Pluis, Dennis en Moreno

De tweede helft bleek hetzelfde beeld als de eerste. De verse wissels konden geen van allen potten of pannen breken. Dit bleek al snel omdat Gr. WII vroeg in de tweede helft op een 0-4 voorsprong kwam. In de laatste minuten was het Witte die neergehaald werd in het 16 meter gebied en een penalty toegewezen kreeg. Rene nam deze penalty en miste deze kans om de eer te redden.

Het lukt DVC maar niet om die eerste overwinning te pakken in de competitie. Terwijl men zo goed begon aan de beker is het wel duidelijk dat inmiddels de kampioenskansen in de ijskast kunnen worden gezet.