DVC 4 snakt naar de 1e 3 punten. Na het verlies van 6-2 bij Lyra (red.) werd het tijd om thuis 3 punten binnen te halen. Helaas verliep de wedstrijd iets anders dan gepland...

Wissels 1e helft: Woggie, Ricky & Moreno.

DVC dacht aan alle voorgaande wedstrijden waar eigenlijk vrij gemakkelijk gewonnen werd van Quintus. Hetzij niet dat al deze wedstrijden steeds buiten het kasseizoen gespeeld werden. Het seizoen voor de Westlanders qua werk was nog niet begonnen en daarom hadden zij voldoende mensen weten op te trommelen. De bezoekers kwamen met een sterke bezetting en dit bleek al gauw merkbaar. Binnen een half uur stonden de bezoekers op 0-3 voorsprong. DVC begreep er niets van maar bleef nog wel voetballen. Het was Dennis Smink die wat terug deed na een assist van Erwin: 1 -3

Wissels 2e helft: Erwin, Laar & Truub

DVC kon weinig terug doen en Quintus bleek een maatje te groot. Binnen 20 minuten in de tweede helft was de achterstand gegroeid naar 1-5. Een van der Houten kopt meestal niet maar na de voorzet van Dennis Smink zag Beppe geen keus en mocht hij de tweede voor DVC noteren: 2-5. Ricky kon de eindstand bepalen na een strak schot in de linkerhoek: 3-5.

Ook thuis heeft DVC het moeilijk. Er wordt veel gepraat in het veld en dit werkt veelal tegen het voetbal van de helden. Af en toe mist men scherpte in de afwerking. Hopelijk kan hier wat aan gedaan worden in de komende wedstrijden. In ieder geval is de sfeer in de kleedkamer niet veel slechter als er verloren is. Daarom kwamen er zelfs al kreten onder de douchen vandaan als : "We kunnen beter verliezen want dan is het in de kleedkamer veel gezelliger!", aldus een van onze verliezende helden.