DVC zet VELO wederom zonder problemen opzij

Met Dani als ondersteunende coach en met Rick in het doel wist DVC zonder problemen te winnen van VELO. Er was zelfs één wissel aanwezig. Mede dankzij de gebroeders Paul en Peet wist DVC aan 12 man te komen. Een supersnelle Beppe, een uitmuntende invallende keeper Rick en dankzij een slecht spelend VELO kon DVC na de wedstrijd terugkijken op een mooie dag. Afwezigen vandaag waren: Franz (Schijnt om 10:00 bij SEP te hebben gestaan), Eerk van Leeuwen(gekrenkte wenkbrauwen), Berkie(Schelden tegen ME-ers), Moreno(z’n andere hand uitproberen) en Zwario(ADV dag).

Na het laatste debacle tegen Full-Speed (red.) moest DVC zich weder herpakken om weer aan een beter moraal te werken. Thuis was al met 5-1 gewonnen van VELO(red.) dus dit zou een herhaling kunnen worden. DVC begon uitmuntend aan deze wedstrijd. Beppe was in vorm en met Rick in het doel betekende dit dat de ballen vlak voor het 16-meter gebied klaargelegd konden worden. VELO had geen reactie op iedere keer weer die hoge ballen. Beppe was er als de kippen bij. Met goed samenspel van de gebroeders de Jong werd Beppe in stelling gebracht en kon het eerste doelpunt van de wedstrijd worden gemaakt: 0-1. DVC probeerde meer en meer maar kreeg de bal niet in de goal. Wat normaal in het voetbal dan gebeurt, gebeurde ook hier. Er werd gefloten op een ander veld en Fuut dacht dat er werd gefloten voor een overtreding. Echter niets was minder waar. Gordon van VELO haalde uit en scoorde: 1-1. DVC was wakker geschud. Ricky had het niet druk in het doel maar als hij de bal had dan werd er een aanval verwacht. In de 25e minuut schoot Ricky de bal met een hard schot naar Beppe. De bal viel op de juiste plek. Beppe kon de doelman gemakkelijk passeren: 1-2. DVC was los! Beppe was ook erg op dreef. Via een rush aan de rechterkant passeerde Beppe Gordon, Gerard en René van VELO en kon hij de bal direct voorgeven op Mini. Mini kwam voor zijn man en legde de bal in het doel: 1-3. Driemaal scheepsrecht nadat hij eerder twee andere kansen verprutst had. Dit werd ook de ruststand.

In de rust werd Truub gewisseld voor Pluis. Dani masseerde iedereen en gaf Ricky instructies hoe hij in de tweede helft moest zoemen.

Na de rust kwam DVC er niet echt meer aan te pas. Het was Pluis die door kon lopen en neergehaald werd. Hij mocht een penalty nemen maar miste deze door op de paal te schieten. DVC bleef druk geven maar kon slechts eenmaal scoren door een schitterende actie van Peet. Hij passeerde de verdediging en keeper: 1-4

12 wedstrijden gespeeld. 6 gewonnen en 6 verloren. In ieder geval waren er voldoende spelers op het veld en zelfs een wissel. A.s. 2e paasdag 05.04.2010 zal er om 10:00 thuis worden gespeeld tegen RKDEO. Hopelijk zijn er dan weer voldoende spelers. Fijne paasdagen!