De zesde competitiewedstrijd van het seizoen 2009/2010 (red.). Drie wissels per helft en een hoop hockeydames. De zon scheen volop en Aad was zowaar afwezig. Ook Pluis en Dani waren beide afwezig ivm de nationale sokkendag.

Zwario, Berkie en Erwin waren alle drie wissel in de eerste helft. Truub nam het doel over van Dani en Wog besloot om toch mee te voetballen. DVC zette goed druk in het begin van de wedstrijd en was ook de betere ploeg. Dit resulteerde in een penalty voor Peet. Hij scoorde zonder probleem: 0-1. Daarna bleef Taurus druk zetten en kon DVC het haast niet meer bijbenen. In de laatste vijf minuten van de wedstrijd liepen ze als een stoomwals over DVC heen en stond het plotsklaps: 4-1

In de rust gingen Ricky, Laar en Wog eruit. Beppe ging keepen en Truub nam weer plaats in de achterhoede. Zwario ging dieper in de spits spelen.

De wedstrijd was in principe al gespeeld. DVC genoot meer van de zon dan van de wedstrijd. In de tweede helft gebeurde er dan ook niet al te veel. Behalve dat de hockeydames langsliepen en Ricky zijn vlag wel erg strak hield. Ook Berkie was poeslief voor de nummer negen van Taurus en deze betreffende persoon ging huilend naar huis. Taurus scoorde nog twee maal zodat de eindstand uiteindelijk: 6-1 werd.

DVC had een off-day. Taurus was de betere en onze helden hadden weinig in te brengen. DVC staat stevig in de middenmoot met drie wedstrijden gewonnen en hetzelfde aantal verloren.