Afscheid van Gerard

Het was maandag 12 mei en de zon scheen fel. Dit betekende dat het ’s ochtends al erg heet was. DVC voetbalde goed en slecht. Echter was het Celeritas die de snelste tegendoelpunt ooit scoorde. Truub stond in de goal en dacht dat de bal wel over zou gaan. Maar met een rare draai vloog de bal zo in het doel: 0-1. Echter bleef DVC aanzetten en zoeken naar de tegentreffer. Die kwam dan ook aan het einde van de 1e helft. Het was Ricky die wel scoorde deze helft: 1-1. Beppe miste de meeste kansen in een wedstrijd ooit.

DVC bleef doorwisselen omdat het een speciale afscheidswedstrijd voor Gerard was. Zo kwam in de tweede helft Henk (de zoon van Gerard) in het spel. DVC speelde de tweede helft wat gewaagder en Celeritas wat aanvallender. Beppe scoorde de 2-1. Hierna ging het mis. Het werd 2-2, 2-3 en 2-4. Het was Truub die nog wat leven in de brouwerij gooide door de 3-4 te scoren. Echter maakte het niets meer uit. De wedstrijd werd een kwartier voor tijd afgeblazen en het blaasorkest van Gerard kwam het veld op om een aantal afscheidsliederen te blazen. Het leek wel een kampioensfeest.

Gerard, namens alle DVC4 helden bedanken wij je enorm voor je inzet en voor het goede fluiten!

Terugkijkend op het seizoen hoeft niemand tevreden te zijn. Er was veel rumoer, té veel afwezigen iedere wedstrijd en de vierde plek is met name hierdoor een feit.