DVC 4 stunt tegen JuVentaS 5

DVC 4 moest aantreden tegen JuVentaS 5. Vorige confrontatie had DVC 4 negen man en verloor daardoor met 3-1, maar er had toen wel meer ingezeten voor het negental van DVC 4. Deze keer doemde hetzelfde scenario zich op. DVC 4 had nu slecht 8 man. Gelukkig kon Mini zijn broer Glorix uit bed trommelen, waardoor er weer een negental aanwezig was. DVC 4 stond op het punt van vertrekken toen het geluk de Delftse formatie een keer toelachte. De tegenstander van een ander DVC team kwam niet opdagen en er waren drie man die wel met DVC 4 mee wilde ballen. Daan, Koos en Robin nogmaals bedankt!

Met elf tegen elf bleek JuVentaS 5 maar een zwakke tegenstander. Omdat Dani nog geblesseerd was, stond Erwin op goal. Maar Erwin heeft nauwelijks iets te doen gehad. DVC 4 zelf speelde ook niet groots maar was wel de betere partij.

Het doelpunt kon dus ook niet uitblijven. Eerk brak door op links en legde de bal terug op de vrijstaande Daan. Daan plaatste de bal netjes langs de keeper, 0-1.DVC 4 kreeg nog wel wat kleine kansjes om de score uit te breiden, maar er werd in de eerste helft niet meer gescoord.

In de tweede helft kwam Glorix in de ploeg voor de zieke Truub. JuVentaS probeerde de gelijkmaker te zoeken, maar ze kwamen absoluut niet door de DVC 4 defensie. DVC 4 kon lekker counteren en deed dat goed. Koos gaf de bal voor vanaf de linkerkant. Eerk ontving de bal en tikte hem in een keer langs de keeper, 0-2.

De wedstrijd leek nu helemaal gespeeld. Zeker toen Pluis er 0-3 van maakte. Ook de 0-4 was een prooi voor Pluis. Hij pikte de bal af van een verdediger en omspeelde mooi de keeper.

Na deze treffer bloedde de wedstrijd dood. JuVentaS kreeg nog een cadeautje in de vorm van een penalty. De bal kwam onfortuinlijk op de arm van Robin en de uitstekend fluitende scheidsrechter wees naar de stip. Erwin was kansloos op de inzet van elf meter, 1-4.

Zo won DVC 4 simpel van JuVentaS 5 en lijkt het onmogelijk om nu nog laatste te worden.