DVC 4 pakt punt tegen Taurus 6 in laatste wedstrijd

Vandaag moest DVC 4 zijn laatste wedstrijd spelen. De kampioen ging op bezoek bij Taurus 6. De thuiswedstrijd was ternauwernood gewonnen (op z'n italiaans). Taurus 6 kon bij winst Wippolder 5 op de ranglijst passeren en derde worden. DVC 4 miste wel een aantal spelers: Walter van der Helm (blessure), Dennis van Woggelum en Mario Goeman (blessure, of hadden ze toch nog een beetje last van Erik's vrijgezellenfeestje). Omdat het de laatste wedstrijd was speelde DVC 4 in een feestopstelling. Beppe op goal, in de verdediging: Eerk, Pluis, Berkie en Mini, op het middenveld: Erwin, Ruben en van Tuyl en in de aanval: vd Laar, Fransie en Fuut.

Ondanks de feestopstelling ging het gelijk op. Taurus 6 had misschien wel wat meer balbezit, maar Beppe, had weinig te doen. Aan de andere kant kon je zien dat DVC 4 geen echte aanvallers voorin had staan. Maar met een paar schoten op goal was DVC 4 toch wel een paar keer gevaarlijk.

Toch was het Taurus dat op voorsprong kwam. Met een een-twee werd de verdediging (die voor de rest goed stond) opgereten en kon Beppe simpel gepasseerd worden, 1-0.

Frans kreeg de grootste kans op de gelijkmaker, maar geheel vrijstaand miste zijn schot kracht en werd het zo een makkelijke prooi voor de keeper van Taurus.

In de eerste helft waren er weinig echte kansen. Toch wist Taurus vlak voor rust nog een keer te scoren. Beppe luisterde naar Aad (wat je natuurlijk nooit moet doen) en speelde een achterbal breed richting Erwin (in plaats van de weg is weg methode die Beppe toch altijd hanteert). Erwin passde de bal op zijn beurt weer vooruit, maar Taurus kon overnemen en simpel richting Beppe opstomen. De 2-0 werd binnengeschoten.

De tweede helft werd de aanval versterkt. Dani viel in voor Fransie en ging als stormram fungeren. Remco kwam in de ploeg voor Erwin. Deze omzetting werden gelijk duidelijk. Voorin was er nu iets meer controle.

Na een kwartier kreeg DVC 4 de beloning. Pluis stuurde v. Tuyl diep aan de rechterkant. Tuyl ging het strafschopgebied in en knalde de bal mooi in de korte hoek, 2-1. Het eerste doelpunt van Tuyl dit seizoen.

Na deze treffer werd het allemaal wat grimmiger. Dit kwam vooral door de scheidsrechter die steeds vergat op zijn fluit te blazen en door die irritante middenvelder van Taurus, die alles en iedereen schopte en zelf het hardste aan het huilen was als hij een keer geraakt werd.

Taurus kreeg in de tweede helft bijna geen kansen meer en DVC 4 zette de tegenstander vast op eigen helft. Echt grote kansen kreeg DVC 4 ook niet. Vlak voor tijd kwam de bevrijdende treffer toch nog. Dani werd aangespeeld in het strafschopgebied. Als een goede keeper betaamt, controleerde hij de bal even met de armen (wat niet werd gezien door de scheids). Dani legde de bal af op Pluis. Pluis punterde de bal onhoudbaar binnen, 2-2.

De scheidsrechter floot gelijk af (hoewel er nog zeker 5 minuten te spelen waren, maar de Taurus spelers durfde niet meer). 2-2 was een goede afspiegeling van de wedstrijd. Zo heeft DVC 4 met dit gelijke spel Wippolder 5 toch nog een dienst bewezen. Dit was het einde van een mooi seizoen.

DVC 4 KAMPIOENEN 2004/2005 EN HUNNIE LEKKER NIET!!!!!!