Het was een sombere dag in oktober, maar er stond wel een top wedstrijd op het programma. DVC 7 moest op bezoek gaan bij DSO. Beide teams hadden hun drie wedstrijden gewonnen. Het was ook de wedstrijd tussen de ploeg met de meest productieve aanval, DSO, en de ploeg met de minst gepasseerde verdediging, DVC 7. De voorbereiding werd hevig verstoord door de afwezigheid van Marco v B, die in de voorgaande wedstrijd tegen DHL geblesseerd raakte. Het ergste was het geval van de afwezigheid van Walter. De aanvoerder liet zijn eigen team in de steek want hij had gekozen om met het eerste elftal mee te spelen dat plotseling was overvallen door blessureleed. De opstelling moest hier dus op aangepast worden.

Het begin van de wedstrijd was voor DSO. DVC 7 begon heel slecht aan de wedstrijd, de organisatie was ver te zoeken. Dit resulteerde in een vroege goal van DSO. Het leek erop of DSO over DVC 7 heen zou walsen. Maar gelukkig hervond de ploeg zich en kwam het wat beter in de wedstrijd. Halverwege de eerste helft werd dit bekroont met de gelijkmaker. Een goede voorzet van Eric werd heel goed door Rino ingeschoten, 1-1. Dit was alweer het derde doelpunt van Rino deze competitie.

De strijd ging na deze goal gelijk op. De meeste ergenissen waren nog over de scheidsrechter. Beide teams hadden nog al wat aanmerkingen op de leiding en dit kwam de schoonheid van het spel niet ten goede. Er werd wel door beide teams gestreden. Aan het eind van de eerste helft kreeg DVC nog een vrij trap op een mooie positie voor het goal. Umberto nam de vrijetrap, de keeper kreeg geen controle over de bal en Ferry kon de bal makkelijk in het goal schieten, 1-2. Voor rust kregen beiden partijen nog wel kansen, maar er werd niet meer gescoord.

In de tweede helft wilde DSO de achterstand rechttrekken en begon het met een offensief. De DVC defenisie hield lang stand, maar halverwege kwam DSO toch op gelijke hoogte. Een voorzet vanaf de rechterkant verdween met veel geluk achter de grabbelende Frans, 2-2. De wedstrijd was weer open. Het kon echt beide kanten op gaan en aan beide kanten werden er kansen gecreeerd. Maar doelpunten bleven lang uit.

Door het slechte fluiten van de scheidsrechter werd de stemming op het veld wat grimmiger. Vijf minuten voor tijd werd een fout in de DVC defensie afgestraft door DSO een voorzet kwam aan de linkerkant terecht, waar twee DSO spelers vrij stonden, de bal werd makkelijk achter Frans gewerkt 3-2. Het leek het eerste verlies te worden van DVC 7. Niks was minder waar. Door aanjagen van Dennis v W werd er een slotoffensief ingezet. Het was dan ook Dennis v W die in de slotminuut, na een rush over de rechterkant de bal voorgaf. De bal kwam bij Daniel die de bal goed controleerde en het leer bekwaam achter de DSO keeper legde, 3-3. Hiermee was de eindstand op het bord gekomen. De speeltijd was verstreken en beide ploegen bleven zonder verlies.

Normaal gesproken word er na de wedstrijd gereageerd door Walter, de aanvoerder. Maar door zijn absentie is de reactie nu van voorstopper Dennis v W. Zijn reactie was als volgt: "Voor de wedstrijd wisten we al dat het een lastige wedstrijd zou worden. Door het ontbreken van sommige spelers, om verschillende redenen, werd het een nog moeilijkere klus. We begonnen dan ook heel zwak aan de wedstrijd, maar hebben er toch terecht een punt uit gesleept."

Opstelling: Frans, Marco v T., Ruben, Dennis v W., Dennis K., Erik, Daniel, Eric (Umberto /30), Ferry, Rino, Peet (Ruben D. /45).